1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Bankamatikler neden 100 liralık banknot almıyor? Bankamatik para yatırma sorunu!

Bazı bankalara ait bankamatiklere para yatırma sorunu yaşanıyor. Bankamatiklere para yatırmak isteyen vatandaşlar "100 TL'lik banknot alımı yapılamamaktadır" uyarısı ile karşılaştı. Peki bankamatikler neden 100 TL'lik banknot almıyor. Vatandaşlar bankamatiğe 100 lira yatıramıyorum sorusuyla bankalara başvurdu. İşte detaylar...

Bankamatikler neden 100 liralık banknot almıyor? Bankamatik para yatırma sorunu!
0

Türkiye genelinde bazı bankamatiklerde bugün para yatırma sorunu yaşandı. Bazı bankalara ait bankamatiklere para yatırmak isteyen vatandaşlar 100 TL’lik banknot alınamıyor uyarısı ile karşılaştı. Peki bankamatik neden 100 TL almıyor? Bankamatik para neden almıyor?

Hesabına para yatırmak için ya da başka bir ödeme için bugün bazı bankaların bankamatiklerine giden vatandaşlar “Geçici bir süreliğine 100 TL para alımı yapılamamaktadır” uyarısını gördü. Ellerinde 100 TL’lik banknot bulunan vatandaşlar bankamatiğe para yatıramadı. Peki bankamatikler neden 100 liralık banknot almıyor?

Bankamatiklerin ekranına yansıyan uyarıda 100 TL’lik banknotların sistemsel bir sorun nedeniyle para yatırma işlemi ya da ödeme sırasında alınamadığı yönünde oldu. Konuyla ilgili bankalardan her hangi bir açıklama yapılmazken bu durumun sistemsel bir sorun nedeniyle yaşandığın öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir