1. Anasayfa
  2. Yaşam

Prof. Dr. Okan Tüysüz 2024 yılı deprem haritasını paylaştı! O haritayı gören bakmaya korkuyor… Türkiye’nin her yeri!

İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Malatya, Adıyaman, Sivas, Kahramanmaraş, Hatay… Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz 6 Şubat Kahramanmaraş depremi yıldönümünde 2024 yılının ocak ayı Türkiye deprem haritasını paylaştı. O haritada kırmızı noktaları gören korkudan bir daha bakamadı… Uzman isim “Türkiye’de deprem olmayacak bir yer yok” diye uyardı…

Prof. Dr. Okan Tüysüz 2024 yılı deprem haritasını paylaştı! O haritayı gören bakmaya korkuyor… Türkiye’nin her yeri!
0

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yıl dönümüne günler kala deprem gerçeği yine gündemde. Uzmanlar başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin diri fay hattı üzerinde olan tüm kentlere uyarı üstüne uyarı yapıyor. Türkiye’nin neredeyse her bölgesinde irili ufaklı depremler meydana geliyor. Deprem gerçeği vatandaşları tedirgin ediyor.

TÜRKİYEDE DEPREM OLMAYACAK YER YOK!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz sosyal medya hesabı üzerinden en güncel Türkiye deprem haritasını paylaştı. O haritaya bakanlar büyük korku yaşadı. Türkiye’nin sadece Ocak ayında deprem olmayan neredeyse bir noktası yok!

İşte Prof. Okan Tüysüz’ün o paylaşımı

Sadece 2024 Ocak ayı içerisinde meydana gelen depremler. Deprem olur mu, bizim burada da olur mu diyenlere gelsin. Ülkede deprem olmayacak bir yer yok, en az zararla atlatmak için hazırlık yapmak dışında da yapacak bir şey yok.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir