1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri’nin yeni bölümünden önce paylaştı! Tüyoyu patlattı, Dilber’in sırrını verdi…

Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan’ın yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlandığı saatlerde yurtdışında bulunan Hazar Ergüçlü sosyal medya hesabından İnci Taneleri’nin yeni bölümünden tüyo verdi. Piraye ile yakınlaşan Azem'e kızan Dilber ne yapacak?

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri’nin yeni bölümünden önce paylaştı! Tüyoyu patlattı, Dilber’in sırrını verdi…
0

Kanal D ekranlarında ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitleyen İnci Taneleri’nde heyecan dorukta. Yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelen İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem oğlunun izini sürüyor. Bu sırada yine aksiyon ve aşk yeni bölümde de bitmiyor.

Hazar Ergüçlü sosyal medya hesabından tam da İnci Taneleri’nin yeni bölümünün yayına girdiği dakikalarda bir paylaşım yaptı. Azem’in bir yandan oğlunun izini sürerken bir yandan da öğrencisinin annesi Piraye ile yakınlaşması yeni bölümde de devam ediyor.

İnci Taneleri’nde Dilber’i canlandıran Hazer Ergüçlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüyo verdi.

Azem’in Piraye ile yakınlaşması ve oğlunun izini sürerken Dilber’i ihmal etmesi sonrası Mısır Palas Otel’de başlayan aşk bitiyor mu? Hayranlarına ve takipçilerine soru soran Hazar Ergüçlü, Azem’e kızgın olan Dilber ne yapacak? Diye sordu…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir