1. Anasayfa
  2. Bilgi

Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ceylin ile Ilgaz boşandı mı?

Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ceylin ile Ilgaz boşandı mı?
0

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da bu hafta yer yerinden oynayacak. Sevilen diziyi merakla bekleyen izleyiciler şimdiden “Yargı dizisinde bu hafta neler olacak?” diye araştırmaya başladı. Yargı dizisinde bu hafta çok çarpıcı olaylar yaşanacak. Yargı dizisi izleyenleri bu hafta adeta göz yaşına boğulacak. Ceylin ile Ilgaz adliye koridorlarında bu kez boşanmak için bir araya geliyor. Yargının 32. bölümünde Ceylin ile Ilgaz hakim karşısındaki sahnesi klasikler arasın girecek cinsten.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in rol aldığı Yargı dizisinin izleyenleri “Yargı dizisinde bu hafta ne var? Ceylin ile Ilgaz boşandı mı?” sorusunu araştırmaya başladı.
Büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde bu hafta çok önemli gelişmeler yaşanacak. Yargı dizisinden Ceylin ile Ilgaz boşanıyor! Ceylin ile Ilgaz’a sevenleri ikna etmeye çalışsa da büşük aşk adliyede son mu buluyor? Ceylin ile Ilgaz ayrılıyor mu? İşte bu sorunun yanıtı bu hafta Kanal D ekranlaında yanıt bulacak. Yargı disini izlemek için aşağıdaki linki tıklayın.
Yargı dizisinde bu hafta bir birinden ilginç sahneler var. Yargı dizisinin fragmanını izlemek için aşağıdak linki tıklamanız yeterli.

Yargı dizinde olaylar bitmiyor. Dizide Ceylin ile Ilgaz’ın evlilik yüzüğü damgasını vuracak. Ceylin ile Ilgaz’ın evlilik yüzüğü tüm gizemleri çözüyor mu? Tüm merak edilenler pazar günü yanıt buluyor.
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı izleyenleri gözyaşlarına boğacak bir bölümün sinyallerini veriyor. Boşanma kararı alan Ilgaz ve Ceylin, kararlarını resmiyete dökmek üzere mahkemeye gidiyor. Çevrelerindeki herkesi şaşkına çeviren bu durumun etkisi sürerken Metin’in Ceylin’in karşısına çıktığı anlar dikkat çekiyor. Ilgaz’ın aslında Ceylin’e yüzük aldığını ve ona gerçek bir sürpriz yapmaya hazırlandığını Eren’e söylemesi, Ilgaz’ın çaresizliğini gözler önüne sererken bu anlar izleyicinin yeni bölüm heyecanını yükseltiyor.

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yargı dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir