1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Instagram’ın ne zaman açılacağı belli oldu!

Instagram’a gelen erişim engeli Türkiye genelinde gündem oldu. BTK’nı aldığı karar sonucunda kapanan Instagram’ın akıbeti belli oldu. Instagram’ın açılıp açılmayacağı netlik kazanıyor. Instagram’a erişim engelinin kaldırılması Bakanlar Kurulu’nda görüşülecek. Peki Instagram ne zaman açılacak? Instagram yasağı sürekli mi oldu? Instagram açılmayacak mı? İşte detaylar…

Instagram’ın ne zaman açılacağı belli oldu!
0

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurulu 2 Ağustos’ta Instagram’a erişim engeli getirildi. Katalog suçlar nedeniyle getirilen erişim engelinin ne zaman kalacağı merak konusu. Peki Instagram yasağı ne zaman kalkacak? Instagram ne zaman açılacak?

Insagram’ın ne zaman erişeme açılacağı merak ediliyor. Insagram’ın açılması ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Instagram’ın ne zaman açılacağı ile ilgili önemli bir bilgi paylaşıldı. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Instagram’ın açılıp açılmayacağı ve ne zaman açılacağı ile ilgili kararın yarınki Bakanlar Kurulu’nda görüşüleceğini iddia etti. Candan Tolga Işık, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Instagram’ın erişime açılıp açılmayacağının belli olacağını duyurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir