1. Anasayfa
  2. Yaşam

Elon Musk’tan ‘biralı’ Yusuf Dikeç paylaşımı!

Elon Musk’tan bir Yusuf Dikeç Paylaşımı daha geldi. Paris 2024 Olimpiyatları’nda fenomen olan milli atıcı Yusuf Dikeç’in görüntüsünün bira içerken montajlanmış videosunu paylaşan Musk’a tepki geldi.  

Elon Musk’tan ‘biralı’ Yusuf Dikeç paylaşımı!
0

Yusuf Dikeç dünyanın gündeminde kalmaya devam ediyor. Paris 2024 Olimpiyatlarında lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi teçhizat tercih etmeyen, eli cebinde Türkiye’ye atıcılık branşında gümüş madalya getiren Yusuf Dikeç, X sosyal medya hesabından Elon Musk’a meydan okumuştu.

Musk’ı İstanbul’a davet eden Dikeç, “Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul’da tartışmaya ne dersiniz?” dedi. Musk’ın cevabı, “Robotlar her zaman hedefi tam ortasından vuracak. İstanbul’u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri” yanıtını vermişti.

ELON MUSK’TAN YUSUF DİKEÇ PAYLAŞIMI

Ünlü iş insanı Elon Musk yeni bir Yusuf Dikeç paylaşımı yaptı. Paylaşımda bira içerken bir montaj videosu yer alan Yusuf Dikeç’in hayranları kısa sürede Musk’un paylaşımına yorum ve beğeni yağdırdı. Bazı kullanıcılar Dikeç’in bira içerken görüntüsünü eleştirdi.

İşte o paylaşım

https://x.com/elonmusk/status/1820685675899072930

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir