1. Anasayfa
  2. Bilgi

En iyi karne hediyeleri

Ve beklenen gün yaklaştı. Okullar yaz tatiline giriyor. Yoğun bir eğitim öğretim döneminin ardından veliler şimdi çocuklarını sevindirmek için "Karne hediyesi ne alınır?" sorusunun yanıtını arıyor. Renkli keşifler olarak sizlere hem indirimli hem çocukların çok seveceği hem de her bütçeye uygun karne hediyesi alternatiflerini araştırdık.

En iyi karne hediyeleri
0

Koronavirüs pandemisinin ardından okullarda yüz yüze eğitim tam zamanlı olarak yapıldı. Okullarına hasret kalan çocuklar sıralarına kavuştu. Eksiklerin tamamlanması için çocuklarımız bu eğitim öğretim döneminde yoğun bir mesai harcadı. Ve beklenen gün artık geliyor. 17 Haziran 2022’de son ders zili çalacak ve ilk orta liseden oluşan 18 milyon öğrenci tatile girecek. Veliler de çocuklarının karne günü heyecanını yaşarken bugünlerde akıllarında “En iyi karne hediyesi nedir?”, “Karne hediyesi ne alınır?” sorularının yanıtını aramaya başladı. Gönlünüzden çocuğunuzu en mutlu edecek hediyeyi almak geçiyor ancak hediye seçmenin ne kadar zor olduğu o gün geldiğinde ortaya çıkıyor. İşte ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine alınacak hem erkek hem de kız çocukları için en güzel karne hediyeleri:

  • Günümüz teknoloji çağı. O yüzden ilk önerilerimiz de çağa uygun olarak teknolojik ürünler olacak. Çocuğunuza karne hediyesi olarak yaşına göre teknolojik cihazlar alabilirsiniz. Bunların başında tablet geliyor. Eğer çocuğunuzun zaten bir tableti varsa bu kez bir adım ileriye gidip yaşı uygun hale geldiyse cep telefonu iyi bir alternatif. Bunun yanında hem sizin hem de çocuklarınızın birlikte eğleneceği oyun konsolları da yine karne hediyesi için iyi bir fikir olabilir. Playstation bütçeniz yetiyorsa oyuna merakı olan çocuğunuzu havalara uçurabilir”

 

  • Çocuğunuzun yaz boyunca teknolojiden uzak kalmasını duyguları ve arkadaşları ile daha iyi paylaşımlar yapmasını istiyorsanız buna da çok iyi alternatifler var. Teknolojiden uzak ama zeka geliştirici oyunlar en iyi tercih olacaktır. Eğer çocuğunuz meyilliyse ona bir satranç takımı hediye edip sonrasında yaz kursuna göndererek satranç sevgisini aşılayabilirsiniz. Yine zeka geliştiren ve çocuğunuzla birlikte yaz boyu iyi vakit geçirebileceğiniz monopoli mangala, scrabble gibi zeka geliştirici oyunlar hediye edebilirsiniz.

 

  • Çocuğunuza doğada vakit geçirmek istiyorsanız karne hediyesi olarak olta takımı çok iyi bir tercih olacaktır. Ailece deniz kenarı ya da gölde keyifle balık avına çıkabilir çok güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • Çocuğunuzun yaz tatili boyunca sporla uğraşmasını istiyorsanız en güzel karne hediyesi bisiklet, scooter, paten ve kay kay vazgeçilmezlerdendir.
  • Çocuklarınız dijital oyun meraklısı ise ona bu karne hediyesi olarak oyunlarda ücretli karakter ya da güç sağlayan özelliklerden satın alarak mutlu edebilirsiniz. Ancak önemli bir uyarı! Çocuklarınızın tablette oynadığı oyunlarda şiddet ve benzeri kötü içerikler yer alıp almadığını mutlaka kontrol edin.

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir