1. Anasayfa
  2. Bilgi

Gizem Hemşire kazandığı parayı tedavisine harcayacak

Gizem Hemşire kazandığı parayı tedavisine harcayacak
0

Görevli olduğu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde etil alkol patlaması sonucunda ağır yaralanan hemşire Gizem Elif Türk, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katıldı. Patlama sırasında vücudunun büyük bir bölümü yanan Gizem Hemşire, yarışmaya kendisi ile benzer kaderi yaşayan insanların ne kadar güçlü olduğunu göstermek için katıldığını belirtti. Bugüne dek 15 ameliyat geçirdiğini ve halen fizik tedavi gördüğünü kaydeden Türk, kazandığı 30 bin TL para ödülünü yüksek maliyetli olan yanık izlerinin tedavisinde kullanmak istediğini söyledi.

 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde geçtiğimiz Aralık ayında etil alkol patlaması sonucunda hemşire Gizem Elif Türk, ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde yanıklar oluşan Gizem Hemşire, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi. Toplam 15 ameliyat geçiren ve yaklaşık iki ay yoğun bakımda kaldıktan sonra tedavisi biten Türk, görevine geri döndü.

İzleyenlerin gözleri doldu

 

ATV’de yayınlanan, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster?
isimli yarışmaya bu akşamki bölümüne yarışmacı olarak katılan 23 yaşındaki Gizem Elif Türk, vücudunda halen izlerini taşıdığı o korkunç patlamayı anlatırken stüdyodaki izleyenlerin ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun da gözleri doldu.

 

100 bin TL’lik soruda elendi

 

Başarılı bir yarışma çıkaran 23 yaşındaki Gizem Hemşire’ye yöneltilen 9’uncu soruda ise “Ed Sheeran çocukken yaşadığı kekemelik sorununu yenmesinde kimin bir albümündeki şarkıları dinleyip tüm sözlerini öğrenmesinin büyük faydası olduğunu söylemiştir?” oldu. Türk, çift cevap joker hakkını kullandı ve ilk hakkında ’50 Cent’ dedi, ikinci hakkında ise ‘Snoop Dogg’ dedi. Ancak doğru cevap ‘Eminem’ idi. Bilseydi 100 bin TL kazanacak olan hemşire Gizem Elif Türk, doğru cevabı bulamayınca yarışmaya veda etti.

 

Kazandığı parayı tedavisi için kullanacak

 

Yarışmada 30 bin TL’lik para ödülü kazanan Gizem Hemşire, parayı yüksek maliyetli yanık izlerinin tedavisi için kullanacağını kaydederek “Benimle benzer kaderi yaşayan insanların güçlü olduğunu göstermek için yarışmaya katıldım. Başımıza her ne gelirse gelsin bir sağlıkçı olarak, kendi yaralarımızdan önce hastalarımızın yaralarını sardığımızı bilmelerini istedim. Umarım en iyi şekilde ifade etmişimdir.” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir