1. Anasayfa
  2. Bilgi

Demet Özdemir paylaştı, herkes sebebini merak etti! "Acizler için imkansız, korkaklar için…"

Oğuzhan Koç ile geçen aylarda mutlu bir evlilik yapan Demet Özdemir, sosyal medyada yine gündem oldu. Demet Özdemir paylaştı, herkes sebebini merak etti! "Acizler için imansız, korkaklar için…"

Demet Özdemir paylaştı, herkes sebebini merak etti! “Acizler için imkansız, korkaklar için…”
0

Demet Özdemir’in her yaptığı sosyal medyada olay oluyor. Son olarak imaj değişikliği ile gündeme gelen Demet Özdemir hayranları sosyal medyada yorumlarda bulunmuştu. Kimi hayranı yeni imajını çok beğenirken kimisi de ‘Oğuzhan Koç ile evlendikten sonra Demet’e’ bir hal oldu yorumunda bulunmuştu.

Demet Özdemir yine geçtiğimiz gün de kız kardeşinin paylaşımı ile sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştu. 2 kardeşi daha olan Özdemir’in kız kardeşini görenler inanamadı. Ailesini arada paylaşan ünlü oyuncu bu kez kız kardeşi Derya’yı paylaştı. Takipçileri ise iki kardeşi görünce şaşırdı. Kız kardeşi Derya Özdemir’i “Kalp, kalp, kalp…” notuyla paylaşan Demet Özdemir’in paylaşımı yorum ve beğeni alırken ikilinin birbirine benzememesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Demet Özdemir bu kez yine anlamlı bir paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Okuduğu kitabın kapağını paylaşan Demet Özdemir’in hayranları yine yorum yağmuruna tuttu. Atatürk’ün “Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş gözüken şeyler kahramanlar için idealdir.” Sözünü paylaşan Demet Özdemir’in birilerine mesaj mı göndermek istediği merak konusu oldu. Demet Özdemir’in paylaşımının yeni başladığı kitapla ilgili yaptığı yorum olduğu ortaya çıktı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver ile evlenen Berkin Gökbudak kimdir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir