1. Anasayfa
  2. Bilgi

Cedi Osman sosyal medyada neden gündem oldu? Cedi Osman'ın Cavaliers'teki performansı gündem oldu!

NBA'de Cleveland Cavaliers, evinde Minnesota Timberwolves'a 129-124 mağlup oldu. Maç sonrası Milli basketbolcumuz Cedi Osman sosyal medyada tt oldu? Peki Cedi Osman twitter'da neden tt oldu? 

Cedi Osman sosyal medyada neden tt oldu? Cedi Osman’ın Cavaliers’teki performansı gündem oldu!
0

NBA’de nefes kesen mücadelede 99-75 geri düşen Cavs’i oyuna döndürmeye çalışan Darius Garland 51 sayı ile kariyer rekorunu kırarken 27’sini son çeyrekte buldu. Evinde bu sezon ilk kez kaybeden Cavs’te Garland altı da asist yaparken bençten gelen Cedi Osman 28 dakikada 4/10 isabetle 14 sayı 4 ribaund 2 asist üretti.

Minnesota’da D’Angelo Russell 30 sayı 12 asist, Karl-Anthony Towns 29 sayı 13 ribaund, Rudy Gobert 15 sayı 13 Ribaund ile oynadı.

NBA’de Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves ile karşılaştı. Haftanın kritik maçında Cleveland Cavaliers 124-129 skorla mağlup oldu. Bu skorla Cavaliers NBA sezonunda üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Milli basketbolcumuz Cedi Osman performansı ile sosyal medyada gündem oldu. Cedi, 28 dakika süre aldığı Minnesota Timberwolves karşısında 14 sayı, 4 ribaunt, 2 asist ile oynadı. Cleveland Cavaliers’e milli basketbolcumuz Cedi Osman’ın performansı da yetmedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir