1. Anasayfa
  2. Magazin

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın çocukluk ve gençlik hallerini gören şaştı kaldı! O sert halinden…

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın çocukluk ve gençlik hallerini gören şaştı kaldı! O sert halinden…
0

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’nin sert imajıyla bilinen Mehmet Yalçınkaya’nın çocukluk ve gençlik fotoğrafı güler yüzünü görünce dönüp bir daha baktı! O sert halinden eser yok…

MasterChef Türkiy’de Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyeliği yapan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya programdaki sert ve disiplinli tavırları ile dikkat çeken bir isimdi. Mehmet şef’ten yarışmacılar hep diğer şeflere göre biraz daha ürkerdi. Sertliği ile bilinen Mehmet Yalçınkaya’nın çocukluk ve gençlik fotoğrafları görenleri hayrete düşürdü. Çocukken büyük zorluklar yaşayan Mehmet Yalçınkaya’nın yüzünden yine de gülümsemenin eksik olmadığı görüldü. Çocukluk yılarına ait fotoğrafta bir kuzu ile poz veren Mehmet Yalçınkaya’nın görüntüsü görenlerin büyük beğenisini kazandı.

Memet Yalçınkaya’nın gençlik yıllarına ait bir fotoğraftaki gülüşü ise görenlerin içini ısıttı. O dönem sakalları olmayan yakışıklılığı ile dikkat çeken Mehmet Yalçınkaya’nın gençlik fotoğrafını hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

Şef Mehmet Yalçınkaya’nın bir fotoğrafı ise imajındaki büyük değişikliği gözler önüne serdi. Mehmet Yalçınkaya’nın bu fotoğrafı da yine çok beğenili.

Mehmet Şef’in bir eski görüntüsü daha var ki o da eskilerden yemekteyiz programından kalma.

Yıllar önce showtv’de yayınlanan yemekteyiz programında görülen Mehmet Yalçınkaya’ın o dönemki imajı da izleyenlerin ilgisini çekti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir