1. Anasayfa
  2. Magazin

Kim Kardashian’ın paylaştığı tangalı fotoğraf olay oldu! Ayna detayı...

Kim Kardashian’ın paylaştığı tangalı poz hayranlarını ikiye böldü! Photoshop skandalı mı? Kim Kardashian’ın Instagram hesabınan paylaştığı tangalı fotoğrafları hayranlarını ikiye böldü. Bazı hayranları Kim Kardashian'ın iki fotoğraf arasındaki farka dikkat çekip photoshop yapmakla suçladı. Bazıları ise ünlü yıldızı savunup ayna detayına dikkat çekti! İşte Kim Kardashian’ın olay fotoğrafları…

Kim Kardashian’ın paylaştığı tangalı fotoğraf olay oldu! Ayna detayı…
0

Kim Kardashian , Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla hem sosyal medyanın hem de basının gündemine yine bomba gibi düştü! 42 yaşındaki ünlü yıldız, sosyal medya hesabından Swarovski taşlı bir tanga ile süslenmiş küçük siyah bir sütyenle yine fiziğini sergiledi.

Kim Kardashian’ın tangalı paylaşımı sonrası bazı hayranları onun ilk fotoğraftaki bacağını değiştirdiğine inanırken, diğerleri bunun ‘açıkça bir ayna’ olduğunu söyledi. Kim Kardashian’ın hayranları sosyal medyada sıkı bir tartışmaya girdi.

Bir hayranı Reddit’te Kim Kardashian’ın bacaklarının yakınlaştırılmış bir fotoğrafını yayınladı ve şöyle dedi: ‘Burada Kimothy’ye ne oluyor? Kelimenin tam anlamıyla uyluğunun iç kısmında bir dikiş varmış gibi görünüyor.’

Bu, hayranlar arasında bunun photoshop mu yoksa sadece tehlikeli bir ayna çekimi mi olduğu konusunda bir tartışmaya yol açtı.

İşte Kim’in hayranlarından gelen mesajlar

“Deri giysisinin fermuarı”

“Uyluklara ne oluyor ve iç çamaşırlarının üzerinden mi geçiyorlar??!”

“Birisi onun arkasındaki ayna olduğunu söyledi ama ben onun kol yansımasını da görebiliyorum”

‘Bu bir ayna. Bu resimle yaptığı gönderide, ayna olduğunu gün gibi gösteren 5 tane daha resim var. Bu onun bacak yansıması’

‘Hepimizin bildiği gibi, göklere kadar photoshop yapıyorlar ama bu??? Zekama hakaret etme’

“Sanırım o bir aynanın önünde, bilirsiniz başarısız bir photoshop’u severim ama ne yazık ki öyle olduğunu düşünmüyorum”

‘Bu bir ayna. Bu resimle yaptığı gönderide, ayna olduğunu gün gibi gösteren 5 tane daha resim var. Bu onun bacak yansıması’

 

Birkaç ay önce kartal gözlü bir TikTok kullanıcısı, Kim’in iddiaya göre vücudunu daha ince görünen bir boyun için nasıl düzenlediğini havuz kenarındaki bir çırpıda gösterdiğinden, bu, Kim’in photoshop ile ilk kez suçlanışı değil.

Reklam fotoğrafçısı Caroline Ross, 41 yaşındaki Kim’in bu ayın başlarında Beats işbirliğinin reklamını yaptığı bir fotoğrafta trapezius kasını nasıl düzenlediğini gösteren bir TikTok videosu yayınladı. Ross, Kim tarafından yapılan düzenleme işini ortaya çıkarmak için photoshop’tan bir araç kullandı ve Kim’in boynunun iddiaya göre kesilmeden önce doğal olarak nasıl göründüğünü göstermek için görüntüyü ‘düzeltti’.

TikTok’ta Caroline In The City’den bahseden Caroline, “Kim K, tuzaklarını Photoshop’la çözmesiyle ünlüdür” dedi. ‘Neden? Bilmiyorum, belki de boynunu daha küçük gösteriyordur. Ama buradaki bu alan Photoshop’la kaldırıldı.

Yakınlaştırdığımızda, onun arkasındaki su deseninin eğrildiğini görebiliriz. Photoshop sıvılaştırma aracını kullanarak, Photoshopping uygulanmadan nasıl görüneceğini göstereceğim,’ diye açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir