1. Anasayfa
  2. Yaşam

Konya hayvan barınağında dehşete düşüren görüntüler! Kürekle katlettiler..

Konya’da hayvan barınağında hayvanların kürekle vurularak katledildiğine yönelik görüntüler sosyal medya infial yarattı. Rock müzik şarkıcısı Hayko Cepkin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Konya Hayvan Barınağı'ndaki köpeklerin, barınak görevlileri tarafından kürekle vurularak katledildikleri görüntülere tepki yağdı. Konya Büyükşehir Belediyesi açıklama yaparak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Konya hayvan barınağında dehşete düşüren görüntüler! Kürekle katlettiler..
0

Hayko Cepkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Konya Hayvan Barınağı’ndaki vahşeti izleyenleri dehşete düşürdü. Hayko Cepkin’in twitter hesabından yaptığı paylaşımda yer alan videoda barınak görevlilerinin bir köpeği, başına kürekle vurarak katlettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Videoyu görenler tepkilerini dile getirdi.

“Görüntünün üstünü kapatın”

Hayko Cepkin paylaşımında, “Yetkin kişiler ulaşsın diye yayınlıyorum. Yoksa görüntünün üstünü hemen elimle kapattım siz de kapatın. Görmeyin, görmeyin vahşeti, ziyan olsun bu vicdansızları hayatı, zehir olsun yaşamı, gülmeye yeltense ağlamak nasip olsun nesiyle gurur duyayım lan ben bu hayatın” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan bir görevli, elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu öğrenildi. Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, “Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır.” denildi.

İşte Hayko Cepkin’in paylaşımı

Not: renklikesifler.com olarak görüntülerin dehşet verici olduğu için etik kurallarımız gereği videosunu yayınlamıyoruz. 

 

Mamakta’da hayvana yönelik şiddet iddiası da sosyal medyada gündem oldu

Öte yandan Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşayan Aynur Öztürk, beslediği sokak köpeklerinin belediye ekipleri tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Zabıta ekipleri tarafından darp edildiğini de söyleyen Öztürk, bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Mamak Belediyesi’nden açıklama

Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili Mamak Belediyesi de açıklama yaptı. Açıklamada “Bir aracın çarpması ile kanlar içinde kalarak hayatını kaybeden bir sokak köpeği yapılan ihbar üzerine Veteriner Müdürlüğü görevlileri tarafından araca alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kedi sahiplendim neler almalıyım? Evde kedi beslemek için gereken malzemeler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir