1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Barış Akarsu ile başrol oynamıştı, Merve Sevi'nin son halini görenler şatı kaldı!

Barış Akarsu ile trafik kazasında yaşamını yitirmeden önce Yalancı Yarim dizisinde rol alan Merve Sevi’nin son halini gören şaştı kaldı! Yıllar sonraki fotoğrafı ortaya çıkan Merve Sevi’yi görenler tanıyamadı.

Barış Akarsu ile başrol oynamıştı, Merve Sevi’nin son halini görenler şatı kaldı!
0

Ünlü oyuncu Merve Sevi uzun süredir ortalıkta görünmüyordu. Geçirdiği trafik kazasıyla yaşamını yitiren Barış Akarsu ile başrollerini paylaştığı Yalancı Yarim dizisiyle yıldızı parlayan Merve Sevi’nin yıllar sonra ortaya çıkan yeni görüntüsü hayranlarını şaşırttı.

Güzel oyuncu Merve Sevi, 22 yıl önce ekranların sevilen dizisi Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu ile başrolde yer almıştı. Son olarak “Benim Kocam Yapmaz” dizisinde rol alan Merve Sevi, bir süredir ekranlardan uzak duruyordu.

Sosyal medya hesabını gizli kullanan ve çok fazla paylaşım yapamayan Merve Sevi, mütevazı ve sakin bir hayat sürüyordu. Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde son halini sosyal medyada gündem oldu. Merve Sevi’nin Barış Akarsu ile başrolünü paylaştığı Yalancı Yarim dişindeki hallerini görenler güzel oyuncunun şimdiki halini tanıyamadı!

İşte ünlü oyuncu Merve Sevi’nin son hali

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir