1. Anasayfa
  2. Magazin

Müge Anlı Altın Kelebek'te ödülleri topladı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasındaki konuşmayı canlı yayında açıkladı!

Altın Kelebek'te en iyi kadın sunucu ve en iyi gündüz kuşağı programı ödülü alan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı canlı yayında eşiyle arasında geçen öze bir konuşmayı açıkladı. Ödül töreninde uzun konuşmalardan sıkıldığını ve eşi Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasındaki konuşmayı paylaştı… Bakın eşi o haberleri görünce ne demiş?   

Müge Anlı Altın Kelebek’te ödülleri topladı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasındaki konuşmayı canlı yayında açıkladı!
0

ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile geçtiğimiz aylarda evlenmişti.  Başarılı televizyoncu Müge Anlı evliliğini gözlerden uzak sade bir törenle yaptı. Müge Anlı Altın Kelebek yarışmasında iki ödül birden aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Altın Kelebek’teki konuşmasına değinen Müge Anlı törenindeki uzun konuşmalardan sıkıldığını anlattı. Müge Anlı yayında duygularını ifade ederken “Ödülü aldığımı duyunca bir araştırma yaptım. Şimdi Altın Kelebek kızmasın. Dedim ki ‘Biz kaç oy aldık?’ Bütün oylar bizim, çok teşekkür ediyorum. Vallahi ben kendi kendime bile oy vermedim” şeklinde konuştuğunu söyledi.

Müge Anlı Altın Kelebek Ödül Töreni’ndeki konuşmalara lafı getirip eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasındaki konuşmayı da kocasıyla arasında geçen diyaloğu da şöyle anlattı:

“Biz evlendikten sonra abuk sabuk haberler çıktı. Onlar da beni sevmediklerinden değil. Tıklanmak için falan abuk sabuk haberler yapan oldu. Başta benim eşim bunlara bakıyordu. ‘Nasıl yazmışlar’ falan… Ben de “Okuma, alış” diyorum. Sonra ‘Seninkiler hiç merak etme hakkını arıyorlar sonuna kadar’ diyor benimki. Benim izleyicilerimin benim evdeki adı seninkiler, sonra şimdi bizimkiler oldunuz. Oy atanların sayısını görünce o kadar mutlu oldum, o kadar sevindim ki… Siz arkamızda olduğunuz müddetçe bizlerin olayların üzerine güçlü bir şekilde, korkusuzca gitmemize vesile oluyor. O yüzden iyi ki varsınız, çok teşekkür ediyorum.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Müge Anlı’da canlı yayında ortalık karıştı, yayın kesilip reklam arasına gidildi! Müge Anlı sevgilisiyle kaçan kıza çok kızdı: “Senin kafan gidik be kızım”   

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir