1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Yargı'da kıyamet koptu! Ceylin'in acı sınavı! YARGI 47. BÖLÜM İZLE!

Yargı dizisinde Ceylin acı sırrı öğrendi. O sahne dizi hayranlarını sarstı! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde büyük yüzleşme! İşte 47. Bölüm'de yaşananlar... Yargı 47. BÖLÜM İZLE

Yargı’da kıyamet koptu! Ceylin’in acı sınavı! YARGI 47. BÖLÜM İZLE!
0

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin Parla’yı korumak için cezaevine giren Merdan Dede’yi ziyaret ettiğinde gerçekle yüzleşti.

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde 11 Aralık Pazar günü yayınlanan Yargı’nın 47. Bölümünde Ceylin, Merdan’ın öleceğini öğrenince yıkılıyor! Ceylin, Merdan’ı ziyaret eder. Merdan’ın suçu neden üstlendiğini anlamaya çalışmaktadır. Merdan, çok fazla olayı karıştırmamasını söyledikten sonra öleceğini söyler. Ceylin, bu acı olayı öğrendikten sonra çok kötü olur.

Pazar günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi 47. yeni bölümle Kanal D ekranlarında yerini aldı. Dizinin son bölümünde Ceylin, Parla’nın itirafı ile kendini ağır bir yükün altında hissediyor. Öte yandan diziyi son bölümle Kanal D internet sitesi aracılığıyla izlemek isteyenler yoğun olarak “Yargı 47. bölüm full izle” şeklindeki araştırmalarına devam ediyor. Kanal D ile Yargı 47. bölüm full izle linki ve özetten ayrıntılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir