1. Anasayfa
  2. Magazin

Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! Sahte yüzükten robot süpürgeye... Tüm iddialara yanıt verdi

Hadise ile olaylı şekilde boşanan Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! Sahte yüzükten annesinin evliliklerine karışıp karışmadığına, robot süpürgeden attığı tweetlere kadar her şeyi anlattı. Yüzük sahte miydi? Robot süpürgeyi aldı mı? O tweetleri neden attı? İşte Mehmet Dinçerler’den samimi itiraflar…

Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! Sahte yüzükten robot süpürgeye… Tüm iddialara yanıt verdi
0

Mehmet Dinçerler Hadise ile olaylı boşandıktan günler sonra sessizliğini bozdu. Boşanmanın ardından ilk kez konuşan Mehmet Dinçerler tüm merak edilenleri yanıtladı. Mehmet Dinçerler A Para’da Funda Karayel’in sunduğu Yıldızlı Sohbetler programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı Hadise ile boşanmalarının ardından sessizliğe bürünen Mehmet Dinçerler, boşanma aşamasında kendisi ile ilgili ortaya atılan tüm iddialara yanıt verdi.

İşte Mehmet Dinçerler’in samimi itirafları

Robot süpürgeyi gerçekten aldı mı?

Mehmet Dinçerler, boşanırken evden ayrıldığı sırada robot süpürgeyi aldığına dair haberlerle ilgili  “Robot süpürge haberi gerçekten çok komikti, ben de çok güldüm. İnsanlara eğlence çıktı ama ben hayatım boyunca çıktı böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş bir adam değilim.” dedi.

Sahte yüzük olayı

“Sahte yüzük olayı hem bana hem de ilişkime yapılmış bir itibar suikastı. Böyle bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Bu süreçte herkes istediğini söyledi. Sahte yüzük olayı hem bana hem de ilişkime yapılmış bir itibar suikastı. Böyle bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Bu süreçte herkes istediğini söyledi.”

 

Mehmet Dinçerler yıllar önce attığı ‘Şişko sarışın sen ölmelisin’, ‘Çok gezen kızdan daha itici bir şey varsa o da onun reklamını yapan kızdır’ gibi ‘tweet’leri için de özür diledi.  Yıllar önce attığım tweetler gerçekten çok üzücü, utanç duydum açıkçası gördüğümde. Bunlar 20’li yaşların başında sorumluluk sahibi olmayan bir gencin cahilce yazmış olduğu saçmalamalar. Öyle utandım ki, onları gördüğüm anda sosyal medyamı kapattım. Aradan 10-15 sene geçmiş, o zaman ki Mehmet ile bu zaman ki Mehmet arasında belki 500 kitap vardır yani. İnsan zaten böyledir. Kendini geliştirmeye çalışır.

Ben o dönem o tweetleri yazan cahil genç olarak bu yaşıma gelseydim gerçekten de cahil cühela bir adam olurdum. Ama kendimi geliştirmek için elimden geleni yaptım, hâlâ da yapıyorum. 12-13 sene önce saçmaladığım şeyler üzerinden birilerinin gönlünü kırdıysam çok özür dilerim. Beni affetsinler. Keşke yazmasaydım, keşke yazdıysam da silmiş olsaydım.

“Annem beni doğururken ölümün direğinden dönmüş”

Annem benim için çok kıymetli. Özellikle erkek evlatlar biliyorsunuz daha çok anneye düşkün olurlar. Annem beni evde doğururken ölümün direğinden dönmüş bir kadın. Tam bir savaşçı. İki defa kanseri yendi. 3 çocuğunu tek başına büyüttü. Şimdi ben bu kadına tabii ki aşık olacağım ama herkesin yeri farklıdır.

Annemle birbirimize olan sevgimiz, saygımız sonsuz. Annemin de bir dünya görüşü var. Ben onun görüşüne sahip değilim ama biz böyle durumlarda konuşuruz. Ben ona “Anne, ben böyle çok mutluyum” dediğimde bana “Benim için tek önemli şey var, senin mutluluğun” der. Annem değil hayatıma karışmak, hep yanımda ve arkamdadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir