1. Anasayfa
  2. Magazin

Britney Spears çıplak fotoğraflarını paylaşıp sildi ama…

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears çıplak paylaşımlarıyla yine gündemde. Çıplak paylaşımları yüzünden çocukları ile arası bozulan Britney Spears’ın büyük oğlu annesi için 'dikkat çekmek için soyunuyor' demişti. Britney Spears bu sözler üzerine yine rahat durmadı ve Instagram'da çıplak fotoğrafını paylaştı… Ünlü yıldız bu fotoğrafları kısa süre sonra sildi ancak binlerce kişi çoktan kopyalamıştı bile… İşte o olay fotoğraflar…

Britney Spears çıplak fotoğraflarını paylaşıp sildi ama…
0

Britney Spears, Instagram’da çırılçıplak fotoğraflarını paylaştı. Spears, farklı zamanlarda çekilen çıplak fotoğraflarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı. Ünlı yıldızın hayranları bu fotoğraflara mesaj yağdırdı. Spears ‘eskisi gibi değilim’ diyerek hayranlarına ruh ve beden sağlığı için dünyayı gezeceğini söyledi. Spears açıklamasının devamında ailesinden yakındı ve şu notu düştü:

Los Angeles’ta evim var ama maalesef ailemden kabul gördüğümü hiç hissetmedim. Gerçekten ve samimiyetle söylüyorum, orada asla eskisi gibi olmayacağım ve bunu kabullenmem lazım.”

Spears paylaştığı çıplak fotoğrafları kısa süre sonra sildi. Ancak binlerce kişi fotoğrafların kopyasını aldığı için fotoğraflar bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aleyna Tilki yürek hoplattı! Yakında sürpriz var diye paylaştı…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir