1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İş arayanlara müjde! İller bankası personel arıyor, sözlü sınavı geçmek yeterli!

İş arayanlar sürekli ilanları takip ediyor. Kendi vasıflarına göre iş bulmak isteyenler sosyal medyada iş ilanlarını araştırırken Resmi Gazete’de verilen ilanla İller Bankası’nda çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. İlana göre sözlü sınavı geçmek yetecek, hemen başvurun! İşte iş başvurusu şartları…

İş arayanlara müjde! İller bankası personel arıyor, sözlü sınavı geçmek yeterli!
0

Resmi gazetedeki ilana göre İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlanda başvurular 19 Aralık ile 3 Ocak tarihleri arasında “www.ilbank.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılacağı belirtildi.

Çalışma şartları…

Genel müdürlük ve yurt içi hizmet birimlerine atanan personel 6 yıl hiçbir şekilde başka bir birime tayin isteyemeyecek. Tekniker pozisyonunda istihdam edilecek personel, proje süresince şantiyelerde görevlendirilebilecek.

Sözlü sınav yetecek

Ankara’da yapılacak sözlü sınavın adresi ve tarihi ileri bir tarihte ilan edilecek. Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgilere kurumun internet sitesinden ulaşılabilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir