1. Anasayfa
  2. Bilgi

Icardi Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?

Galatasaray'da son performansıyla büyük beğeni toplayan Icardi'nin yaşadığı sakatlık sebebiyle Fenerbahçe derbisine yetişip yetişmeyeceği çok merak ediliyordu. Okan Buruk riske etmeyecek…

Icardi Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?
0

Galatasaray’da son performansıyla büyük beğeni toplayan Icardi’nin yaşadığı sakatlık sebebiyle Fenerbahçe derbisine yetişip yetişmeyeceği çok merak ediliyordu. Okan Buruk riske etmeyecek…

Arjantinli yıldız, özel fizyoterapist eşliğinde antrenmanlara başladı. Icardi en önemli maçlarından biri olan Fenerbahçe derbisine yetişip yetişemeyeceği Galatasaraylı futbolseverlerin en çok merak ettiği konulardan birisiydi.

Talihsizlik eseri, antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle tedavisi devam eden Mauro Icardi’nin sahalara dönüş tarihi netleşmeye başladı. Sarı-kırmızılıların golcüsü Mauro Icardi, antrenmanda topuk pası verirken adalesinden sakatlanmıştı. Sakatlık sonrası tedavi için ülkesine giden Arjantinli forvet, Türkiye’ye döndü.

Okan Buruk riske atmayacak

Fanatik’in haberine göre Icardi’nin ligde oynanacak; İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında forma giyme ihtimali bulunuyor. Ancak teknik direktör Okan Buruk, oyuncusunun tam olarak hazır hale gelmeden forma giymesini istemediği öğrenildi.

Derbide hazır olması planlanıyor

Fenerbahçe derbisinde tam olarak hazır olması beklenen Arjantinlinin, 8 Ocak’taki derbide 90 dakika oynayabilmesi için tedavisine devam edildiği ve çalışmalara başladığı belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir