1. Anasayfa
  2. Magazin

Müge Anlı yayındayken filtre devre dışı kaldı, Müge Anlı gitti başkası geldi, yüzünü görenler şoke oldu!

Müge Anlı’nın programda kameralarda filtre kullandığı iddiası sosyal medyayı salladı. Yayın sırasında izleyiciler birkaç saniye filtre devre dışı kalınca Müge Anlıyı tanıyamadı! Müge Anlıya ne oldu böyle…

Müge Anlı yayındayken filtre devre dışı kaldı, Müge Anlı gitti başkası geldi, yüzünü görenler şoke oldu!
0

İzlenme rekorları kıran sabah ATV’nin sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te çok ilginç bir an yaşandı. Güzel programcı Müge Anlı geçtiğimiz gün hem doğum gününü hem de Tatlı Sert programının 3 bininci bölümünü kutlamıştı. Dünkü programında bir anda ekranda olan tuhaflık binlerce izleyiciyi şoke etti. Ünlü televizyoncu Müge Anlı’nın yayınlarda filtre kullandığını fark eden izleyiciler büyük şaşkınlık yaşadı. Filtre bir an devre dışı kalınca Müge Anlı, daha önce hiç görülmeyen göz altı torbalarıyla ekrana yansıdı. Müge Anlı’nın filtresiz hali sosyal medyada gündem oldu. TV ekranlarında Serap Paköz de filtre kullanan isimlerden biri.

üge Anlı, dün 49’uncu yaşını kutlamıştı. Yıllardır ekranlarda birçok faili meçhul cinayete ışık tutan Müge Anlı bu kez ‘filtre’ ile haber oldu.

İşte o anlar…

Müge Anlı’nın gündeme düşen görüntüsü sosyal medyada günün en çok konuşulan mevzusu oldu. Reji ekibi gecikince Müge Anlı filtresiz ekrana geldi. İşte filtresiz Müge Anlı’nın filtresiz hali…

Yayında bir anda ekranda gördükleri kişinin Müge Anlı olup olmadığından şüphe eden izleyiciler bunu bir şaka sandı. Ancak gerçek sonradan anlaşıldı. İddiaya göre Müge Anlı da bazı ünlüler gibi kamerada filtre kullanıyordu. Filtrede kısa süreli aksaklık nedeniyle Müge Anlı’nın ekrana yansıyan yüzünü görenler tanıyamadı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir