1. Anasayfa
  2. Sağlık

Sağlıkta şiddet bitmiyor, Bağcılar'da aile hekimine saldırı: Öleceğimi sandım!

Bağcılar’da bir aile sağlığı merkezinde randevusu olmamasına rağmen koridorda gezip şüpheli davranışlar sergileyen şahıs kendisini uyaran Dr. Mahmut Doğan'ı feci şekilde darp etti. Zanlı, gözaltına alınırken, saldırıya uğrayan aile hekimi Doğan, "Şu an ölmediğime şükrediyorum" dedi.

Sağlıkta şiddet bitmiyor, Bağcılar’da aile hekimine saldırı: Öleceğimi sandım!
0

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet bitmiyor. Bu kez doktora şiddetin adresi Bağcılar. Bağcılar Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde korkunç bir olay yaşandı. Şüpheli davranışlar sergileyen bir şahıs muayene randevusu olmamasına rağmen Aile Sağlığı Merkezi’nde uzun süre tuhaf tavırlar sergileyerek durmaya başladı. Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Doktor Mahmut Doğan şüpheli tavırları ile dikkat çeken şahsı uyararak muayene olmayacaksa dışarıya çımasını istedi.

İşte ne olduysa bu uyarı sonrası oldu. Şüpheli şahıs, Doktor Mahmut Doğan’a korkunç bir şekilde saldırdı. Hastaların koku dolu bakışları içinde darp edilen ve kanlar içinde kalan Doktor Doğan, meslektaşları tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından konuşan Doktor Mahmut Doğan, “Sağlık çalışanlarına şiddet haberlerini görüyordum ancak böylesi bir şey ilk kez başıma geldi. Bir an öleceğimi sandım” dedi

Saldırgan yakalandı

Olayın ardından soruşturma başlatan polis saldırganı yakaladı. Şüphelinin başta gasp, taciz, yaralama, gibi suçlardan birçok suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir