1. Anasayfa
  2. Bilgi

Resmi Gazete'de yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak!

İş arayanlar bakanlıklar ve kamu kurumlarının ve özel sektörün iş ilanlarını takip ediyor. İŞKUR ve Resmi Gazete’de personel alımı ile ilgili bilgi paylaşılıyor. Kamu personel alım ilanlarından birisi daha Resmi Gazete’de yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre personel istihdam edilecek. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım şartları nelerdir? İşte detaylar…

Resmi Gazete’de yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alacak!
0

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunca (TKDK) 34 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 denetçi, 29 uzman sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Alınacak personel için gereken şartlar

Adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (2020-KPSSP3) en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Adaylar, 28 Aralık 2022-6 Ocak 2023 tarihlerinde http://www.tkdk.gov.tr internet adresinden başvurularını yapabilecekler. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir