1. Anasayfa
  2. Magazin

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2023 çekimlerinden ilk görüntü geldi! Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan'ın o anları ortalığı salladı!  

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel heyecanı şimdiden başladı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programın 2023 yılbaşı gecesi çekimlerinden anlar paylaştı. Jüri ve yarışmacıların performansını görenler büyük heyecan yaşadı. Murat Boz ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Ayça Aşin Turan'ın sahne performansına sosyal medyadan yorum yağdı...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2023 çekimlerinden ilk görüntü geldi! Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan’ın o anları ortalığı salladı!  
0

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yılbaşı 2023 için çok özel ünlülerle anlaştı. Bir yılbaşı klasiği haline gelen ve TV8’de izlenme rekorları kıran O Ses Yılbaş Türkiye’de yarışacak ünlü isimler merak konusuydu. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılacak ünlü isimler belli oldu.

O Ses Türkiye Yılbaşı 2023 programında sürpriz isimler yer alacak. Yılbaşı gecesi TV8 Ekranlarında O Ses Türkiye’de Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yarışmada performans sergileyecek.

Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan’ın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2023’teki sahne performansı çok konuşuldu. Çok özel görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.  O Ses Türkiye çekimlerinden ilk görüntüleri paylaştı. Görüntülerde Murat Boz ile arasında aşk dedikoduları çıkan Ayça Ayşin Turan’ın sahnesi sosyal medyada binlerce yorum aldı.

İşte o anlar…

Acun Ilıcalı sunumuyla O Ses Türkiye yılbaşı özel programı bu yıl da merakla bekleniyor. 31 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 2023 O Ses Türkiye yılbaşı özel konukları ve jürileri ile şimdiden gündem oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel 2023 konukları kimler, yarışmacılar arasında hangi ünlüler var? İşte 2023 O Ses Türkiye yılbaşı özel jürileri ve yarışmacıları…

O Ses Türkiye Yılbaşı Jüri üyelerinde değişiklik

Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan jüri koltuğunda oturacaktı. Ancak Beyazıt Öztürk’ün yerine Murat Boz jüri koltuğuna geçecek. Gecede ayrıca Eser ve Berfu Yenenler, Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyecek.

Çok özel görüntüler Acun Ilıcalı paylaştı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından O Ses Türkiye çekimlerinden ilk görüntüleri paylaştı. Görüntülerde Murat Boz ile arasında aşk dedikoduları çıkan Ayça Ayşin Turan’ın sahnesi sosyal medyada binlerce yorum aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir