1. Anasayfa
  2. Ekonomi

EYT’liler nefesini tuttu! Kabine toplantısı başladı

Milyonlarca mağdurun 2022 yılı bitmeden somut bir adım beklediği EYT’de gözler yılın son kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği kabine toplantısı sona erdi. 3 saat 50 dakika süren kabine toplantısı bitti. Masada EYT’de yaş şartı olup olmayacağı var! Cumhurbaşkanı Erdoğan birazdan halka seslenecek. Erdoğan'ın EYT ve doğalgaz ile ilgili müjdeler vermesi bekleniyor…

EYT’liler nefesini tuttu! Kabine toplantısı sona erdi, Gözler Erdoğan’da
0

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yeni yıl müjdesi bekliyor. Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de saat 15:50’de başladı.  Tam 3 saat 45 dakika süren kabine toplantısı az önce sona erdi. Masasındaki en önemli gündem maddesi EYT. Meclise gelmesi ve yaş şartı konusunda milyonların merak ettiği EYT konusunda alınacak kararlar merakla bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in EYT çalışmasının son şeklini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kabine toplantısında sunduğu değerlendiriliyor. Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası EYT konusunda müjdeli bir açıklama yapması bekleniyor.

Bilgin “Son söz Eroğan’da demişti”

EYT ile ilgili hayati kararlar alınacak toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT konusunda kapsamlı bir sunum yapması bekleniyor. Toplantıda başta EYT’ye yaş sınırı gelebileceğine dair tartışmalar, yaş sınırı, askerlik borçlanması olmak üzere son detaylar masada olacak. Bakan Bilgin katıldığı bir televizyon kanalında EYT’de yaş sınır olup olmayacağı konusunda “Yaş sınırı ihtimal dahilinde biz dosyayı Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız, son söz Cumhurbaşkanımızın” demişti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir