1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Recep İvedik 7 Disney Plus’ı uçurdu! Recep İvedik 8'mi geliyor?

Recep İvedik 7 Disney Plus’a yaradı! Milyonlarca izleyiciyi sinema salonlarına dolduran Recep İvedik’in son serisi Disney Plus’a tam 1 milyon yeni abone kazandırdı… Recep İvedik 8 mi geliyor…  

Recep İvedik 7 Disney Plus’ı uçurdu! Recep İvedik 8’mi geliyor?
0

Recep İvedik 7 Disney Plus’a yaradı! Milyonlarca izleyiciyi sinema salonlarına dolduran Recep İvedik’in son serisi Disney Plus’a tam 1 milyon yeni abone kazandırdı… Recep İvedik 8 mi geliyor…

Şahan Gökbakar’ın ilk serisinden itibaren milyonlarca izleyiciye ulaşan Recep İvedik serisinin 7’incisi merakla bekleniyordu. Şaşan Gökbakar hasrete üç yıl sonra son verdi. Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 7 Disney+’ta yayınladı.

1 milyondan fazla abone getirdi

Recep İvedik 7’nin Disney+ için ne kadar kârlı bir anlaşma olduğu belli oldu. Edinilen bilgilere göre Disney+, Recep İvedik 7 sayesinde 1 milyondan fazla yeni abone kazandı. Bunun bir dünya rekoru olduğu söyleniyor.

Recpe İvedik 8 de Disney+ da mı olacak?

Şahan Gökbakar, Disney+ ile yaptığı anlaşmada Recep İvedik’in tüm serilerini Netflix’ten Disney+’a taşıdı. Recep İvedik 7’nin inanılmaz performansı Recep İvedik 8’de Disney +’da mı yayınlanır yorumlarına neden oldu.

Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden Şahan Gökbakar, bundan kısa bir süre önce Recep İvedik 7 ile seyircilerin karşısına geri döndü. Son film, daha önceki altı filmin aksine sinema salonlarında değil, Disney+ isimli çevrimiçi dizi ve film platformu aracılığıyla yayınlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Recep İvedik 7, Disney+’a bir milyondan fazla yeni abone kazandırdı.

Recep İvedik 7 konusu…

Recep İvedik 7, şehir hayatından bunalarak köye gitmeye karar veren Recep İvedik’in maceralarını konu ediyor. Recep Ivedik, şehir hayatının kaosu ve ekonomik koşullardan bunalmıştır. Buna çözüm olarak Recep, en yakın arkadaşı Nurullah ile birlikte babaannesinden miras kalan köye gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkarmayı uman Recep Ivedik, bu sırada köy ve civar ormanlara zarar verecek olan bir projenin olduğunu öğrenir. Projeyi engellemeye karar veren Recep İvedik, köylülerle birlikte heyecanlı ve komik bir maceraya atılır.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir