1. Anasayfa
  2. Magazin

Birce Akalay, “Yılın son kavuşması” diye paylaştı: "Ne denli düşkün olduğumu bilen bilir"

Kuş uçuşu, Mezarlık, Yer Gök Aşk, Küçük Ağa gibi dizilerle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Birce Akalay son paylaşımı ile yine sosyal medyada gündem oldu. Birce Akalay “Hikayede kalmasına kıyamadım bu yılın son kavuşması” diye paylaştı: “Ne denli düşkün olduğumu bilen bilir…”

Birce Akalay, “Yılın son kavuşması” diye paylaştı: “Ne denli düşkün olduğumu bilen bilir”
0

Netflix’te yayınlanan Kuş uçuşu dizisinin yeni sezonunun çekimlerine devam eden ünlü oyuncu Birce Akalay Instagram hesabından paylaştığı mesaj ve fotoğraflarla hayranlarını büyüledi. Mardin ziyaretinden fotoğraflar paylaşan Birce Akalay “Hikayede kalmasına kıyamadım bu yılın son kauşması” diye paylaştığı fotoğrafların altına çok anlamlı bir mesaj yazdı… Birce Akalay çok özel fotoğraflar paylaşıp duygularını paylaştı.

İşte Birce Akalay’ın yeni yıl temennileri ve Mardin’e düşkünlüğünü anlatan o mesajı ve fotoğrafları…  

Hikaye’de kalmasına kıyamadığım fotoğraflarımızla bu yılın son Mardin kavuşması.
Beni bilen Mardin’e ne denli düşkün olduğumu, o kadim şehrin sokaklarında kendimi ne kadar özgür hissettiğimi bilir. Yaşadığım ülkenin bir diğer ucunda bir şehir değil kapı komşum kadar yakın, evim kadar samimidir canım Mardin’im. İlk defa gören dostlarımı götürürken içimdeki ev sahibi heyecanı ve geçirdiğimiz güzel günler yine paha biçilemezdi benim için.

Daha çok fotoğraf var elbette kimseler gücenmesin diye hepsini koymak isterdim ama şimdilik bu kadar olsun..
Bu defa kalbime taht kuran cümle ise yine canım dostum Tacettin’in düşlerinden döküldü;
“ Burada anahtarlar kapıları dışarıdan değil, içeriden açmak içindir.”, “Kapılarımızı güven ve huzurla insanlara açabildiğimiz, dileklerimizin, dualarımızın gökyüzüne salındığı, sevginin, kardeşliğin, özgürlüğün kalbimize kan pompaladığı bir 3 günü geride bıraktık. Tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir