1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz çırılçıplak soyundu! O sahneler merak uyandırdı...

Netflix’te yayınlanacak Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz çırılçıplak kamera karşısına geçti. İddialı sahneleri ile şimdiden merak konusu olan dizi 20 Ocak’tan itibaren izleyicilerle buluşacak.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz çırılçıplak soyundu! O sahneler merak uyandırdı…
0

Şahmaran dizisi merakla beklenirken yayınlanan fragmanı büyük heyecan yarattı. Fragmanında Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın çırılçıplak kamera karşısına geçtiği sahneler büyük merak uyandırdı. “Şahmaran” dizisi Netflix’in bu sezon en merak edilen yapımlarının başında geliyor. Fragmanı yayınlanan dizinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz paylaşıyor. Umur Turagay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Pınar Bulut yazdı. Dizide Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Nil Sude Albayrak, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Umur Turagay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Pınar Bulut yazdı. Dizinin fragmanında Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın çırılçıplak kamera karşısına geçtiği sahneler heyecan yarattı.

Şahmaran dizinin konusu

Şahsu (Serenay Sarıkaya), öğretim görevlisi olarak gittiği Adana’da yıllar önce annesini terk eden büyükbabasıyla yüzleşmeye kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran’ın soyundan gelen ve Mar adı verilen sır adışı ve gizemli bir topluluğun ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu’nun da gelmesiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir. Büyükbabasından geçmişin hesabını sormak üzere yola çıkan Şahsu’nun Maran ile yollarının kesişmesiyle bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir