1. Anasayfa
  2. Yaşam

Demet Akalın'dan atanamayan öğretmenlere destek! Mitinge gidiyor...

Atanamayan öğretmenler seslerini duyurmak için Pazar günü Beşiktaş’ta bir araya geleceklerini duyurdu. Sosyal medyadan o gün Beşiktaş’a gelerek kendilerine destek olmasını istedikleri ünlü şarkıcı Demet Akalın bu çağrıya kayıtsız kalmadı!

Demet Akalın’dan atanamayan öğretmenlere destek! Mitinge gidiyor…
0

Atanamayan öğretmenler 8 Ocak Pazar günü Beşiktaş Meydanı’nda toplanacaklarını duyurdular. Sosyal medyadan yapılan çağrıda Beşiktaş Meydanı’nda mağduriyetlerini duyuracaklarını söyleyen atanamayan öğretmenler Demet Akalın’dan da destek istedi.

Demet Akalın’a Twitter üzerinden seslenen atanamayan öğretmenler “8 Ocak Pazar günü saat 13:00 da atandırılmayan öğretmenler olarak Beşiktaş meydanda olacağız, bizlere buradan hep destek verdiniz, pazar günüde gelip bizimle olmanız sesimize ses olmanız bizim için çok önemli. Lütfen gelip 10 dk da olsa yanımızda olur musun abla” diye seslendi.

Demet Akalın: “izin varsa seve seve”

Bu mesaja ünlü şarkıcı Demet Akalın Kayıtsız kalmadı. Demet Akalın meaja sosyal mdya hesabından verdiği yanıtta Valilik izni olması halinde Beşiktaş’taki mitinge katılacağını “İzin varsa seve seve” mesajıyla yanıtladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir