1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Netflix 1899’dan sonra bir dizinin daha 2. Sezonunu iptal etti!

Netflix, daha önce 2. Sezonunun yayınlanacağı duyurulan bir diziyi daha iptal etti. Geçtiğimiz hafta merakla beklenen ‘1899’u iptal eden Netflix bu kez yetişkinlere yönelik animasyon komedisi Inside Job’un 2. Sezonunu iptal etti. Yeni sezonun sipariş edilmesine rağmen iptal edildiği haberini dizinin yaratıcısı Shion Takeuchi sosyal medya hesabından  “Bunu doğrulamak beni çok üzdü” diyerek paylaştı.

Netflix 1899’dan sonra bir dizinin daha 2. Sezonunu iptal etti!
0

Netflix’in iptal kararını sosyal medyada dizini yaratıcısı Shion Takeuchi tarafından onaylandı ve duyuruldu. Takeuchi bugün Twitter’dan yayınladığı kırık kalp emojili mesajında şunları yazdı: “Üzgünüm arkadaşlar, bu doğru” şeklinde bir açıklama paylaştı. Gravity Falls yaratıcısı şunları söyledi: “Netflix’in Inside Job’un 2. Sezonunu iptal etmeye karar verdiğini doğrulamak beni üzdü. Yıllar geçtikçe bu karakterler benim için gerçek insanlar haline geldi ve büyümelerini izleyemediğim için mahvoldum. Reagan ve Brett kendi sonlarını almayı ve sonunda mutluluğu bulmayı hak ettiler. Ve beni bekleyenleri hepinizle paylaşabilmeyi çok isterdim.

İzleyicilere teşekkür etti

“İzleyen herkese, bizimle geldiğiniz için teşekkür ederim. Üzgün olsam da, bu karakterleri en az benim kadar önemseyen insanların olduğunu bilmek yardımcı oluyor.”

Bir bilimkurgu işyeri komedisi olan Inside Job, dünyayı gizlice kontrol etmekten sorumlu gölge bir devlet kuruluşu olan Cognito, Inc.’in çalışanlarını konu alıyor. Dizinin seslendirme kadrosunda Lizzy Caplan, Christian Slater, Clark Duke, Tisha Campbell, Andy Daly, Chris Diamantopoulos, John DiMaggio, Bobby Lee ve Brett Gelman yer aldı.

Netflix geçen hafta da 2. Sezonu beklenen 1899’u iptal etmişti

Netflix, 2. sezonu sipariş etmesine rağmen Inside Job’u iptal etti. Netflix geçtiğimiz hafta da 1899 dizisinin merakla beklenen 2. Sezonunu iptal etmişti. Netflix, ilk sezonu Kasım 2022’de yayınlanan “1899” dizisinin ikinci sezonunu iptal etmişti. Dizinin iptal edildiği haberini, yaratıcılarından Baran bo Odar sosyal medya hesabından duyurmuş, “Üzücü ama gerçek” sözleriyle paylaştığı açıklamasında şunları söylemişti: “1899’un yeni sezonunun yayınlanmayacağını üzülerek söylemek zorundayız. Bu inanılmaz yolculuğu ‘Dark’ta yaptığımız gibi  2’inci ve 3’üncü sezonla bitirmeyi çok isterdik. Ancak bazen işler planladığınız gibi gitmez. İzleyen herkese, bizimle geldiğiniz için teşekkür ederim. Üzgün ​​olsam da, bu karakterleri en az benim kadar önemseyen insanların olduğunu bilmek yardımcı oluyor.”

2. Sezon fragmanı yayınlanmıştı

Netflix Inside Job’un 2. sezonunu yayınlanacağı duyurmuştu. Dizinin fragmanı da yayınlanmıştı. Netflix’ten Inside Job’un 2. Sezon iptali ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Dizinin 1. Sezonu şuan yayında.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir