1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Farah Zeynep Abdullah’a ‘Adım Farah’ dizisinden büyük şok:  "İsmimi kullanmayın"

Adım Farah dizisi çekimleri başladı. Dizinin yapımcıları tarafından geçmiş dönemde baş rol teklif edildiği ancak Farah Zeynep Abdullah’ın teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Bu sırada Farah Zeynep Abdullah’ın teklifi reddettikten sonra “Diziye benim adımı vermeyi düşünmüyorsunuz değil mi?” diye sorduğu ismi duyunca ise büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

Farah Zeynep Abdullah’a ‘Adım Farah’ dizisinden büyük şok:  “İsmimi kullanmayın”
0

Adım Farah dizisi dün sete çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Recai Karagöz’ün yönettiği dizi İran asıllı bir kadının göçmen olarak geldiği İstanbul’da balon hastası olan oğlunu yaşatmak için verdiği büyük mücadeleyi etkileyici bir dille anlatıyor.

Dizinin yapım şirketi O3 Medya’nın geçen sezon proje için ilk görüştüğü ismin Farah Zeynep Abdullah olduğu öğrenildi. O dönem televizyona iş yapmak istemediği için teklifi kabul etmeyen ünlü oyuncunun “Diziye bu ismi vermeyi düşünmüyorsunuz, değil mi?” diyerek yapımcıya yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği öğrenildi. Abdullah’ın Türkiye’de Farah adını taşıyan en ünlü isim kendisi olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor. Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah isminin kullananların sayısı 594, İstanbul’da Farah ismine sahip kişi sayısı ise 68…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir