1. Anasayfa
  2. Yaşam

Wesley Sneijder'den vatandaşı Weghorst'u kızdıracak sözler!

Manchester United'in Beşiktaş’ın yıldızı Weghorst'u transfer edeceği iddialarına Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın efsane ismi Wesley Sneijder’den ilinç bir tepki geldi: "Bu bir şaka olmalı, onun gibi 300 tane forvet var"

Wesley Sneijder’den vatandaşı Weghorst’u kızdıracak sözler!
0

Cristiano Ronaldo ile yollarını ayıran Manchester United’da teknik direktör Eric Ten Hag, bir forvet transferi yapacaklarını açıkladı. Manchester United’ın Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Weghorst’u  transfer listesine aldığı gündeme geldi. Weghorst’un 2022 Dünya Kupası finallerinde performansı ve attığı gollerle bir çok kulübün transfer listesine girmesi bu iddiaları güçlendirdi. Kasımpaşa maçında takımının ikinci golünü atan Weghorst’un taraftara el sallaması ‘ayrılık sinyali’ olarak yorumlanmıştı.

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst’un adının Premier Lig devi Manchester United ile anılmasına vatandaşı olan efsane futbolcu Wesley Sneijder’dan ilginç bir yorum geldi. Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı’nın eski yıldızı, Voetbalprimeur’a verdiği röportajda, Weghorst’un Manchester United seviyesinde bir golcü olmadığını söyledi.

“Onun gibi 300 tane forvet var”

Manchester United’ın Weghorst ilgisine, “Şaka olmalı!” şeklinde tepki gösteren Sneijder, “O gerçekten Manchester United’ın ihtiyacı olan golcü mü? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Premier Lig’de onun gibi 300 tane forvet var. Bu bir şaka olmalı, bu gerçekten doğru olamaz” dedi.

Weghorst’un yıldızı parladı

Beşiktaş formasıyla bu sezon 18 resmi maçta 9 gol ve 4 asistlik katkı sunan Weghorst, 2022 Dünya Kupası’nda da 4 maçta 2 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir