1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Kiropta para piyasasında sürpriz yükseliş! 'Boğa' günleri mi geliyor, Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi?

Kripto piyasasında sürpriz bir yükseliş başladı. Yatırımcıları aylardır üzen kripto para piyasasında beklenmedik yükseliş dikkat çekti. Peki kripto para piyasasındaki yükseliş sürecek mi? Bitcoin ne yükselir mi, ne kadar yükselir? Baharda ‘Boğa’ mı geliyor? BTC’de beklenti 20.000 dolar! İşte tüm detaylar….

Kiropta para piyasasında sürpriz yükseliş! ‘Boğa’ günleri mi geliyor, Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi?
0

Bitcoin bu hafta yatırımcıları sevindiren şekilde yükselmeye başladı. Bitcoin ile birlikte kripto para piyasasında dün geceden bugüne yükseliş gerçekleşti. Bitcoin fiyatı ilk kez 2020’den bu yana üst üste belli bir kazanım elde etti. Kripto topluluğu artık 20.000 doları bekliyor. Ancak tehlikenin bitmediğini düşünenlerin sayısı da fazla.

Santiment’ten alınan verilere göre ağdaki tüm Bitcoin işlemlerinde, kâr veya zararda hareket eden toplam para miktarı değerlendirildi. Buna göre 28 Mart 2022’den bu yana ilk kez en yüksek kâr alma oranı ortaya çıktı.

Bitcoin’de yükseliş sürecek mi?

Peki Bitcoin daha yükselir mi, 20.000 dolar seviyesine gelir mi? Kriptolarda ‘Boğa’ ne zaman başlayacak? Kripto piyasasında son durum ne? Bitcoin fiyatındaki son yükselişin ortasında piyasa iyimserleri, 20.000 dolar seviyesine ulaşacağına inanıyor. Kiptoparahaber’in bildirdiğine göre Bununla birlikte zincir üstü veriler, trader’ların burada kâr fırsatlarını değerlendirdiğini gösteriyor. Bu nedenle gelecekte bir düzeltme olası duruyor. Bu soruya cevap verebilmek bu süreçte zor olabilir. Günlük ve haftalık 18.500 doların üzerinde yapılacak olan kapanışlar gidişatı tetikleyebilir. Ancak bu yükselişin hemen peşinde yeni bir düzeltmenin gelmesi de muhtemel.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum?

Bitcoin, şu an 18.000 doların üzerinde işlem görüyor. Son 24 saat içinde yüzde 4’ün üzerinde artan BTC, gece saatlerinde 18.400 dolara yaklaştı. Tether dominance piyasadaki olumlu yükseliş ile beraber düşüşe geçti. USDT.d, bugün neredeyse yüzde 1 gerileme yaşadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
FTX mağdurlarına müjde! 5 milyar Dolar kurtarıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir