1. Anasayfa
  2. Magazin

Aleyna Tilki yeni oyuncağını paylaştı: “Dünyanın en güzel oyuncağı, iki gece uyuyamadım”

Aleyna Tilki ses tellerinin yırtılmasıyla ilgili tedavisi sürerken vaktini oyuncaklarla oynayarak geçiriyor. Aleyna Tilki yeni oyuncağını paylaştı “İnanılmaz bir şey, heyecandan iki gece uyuyamadım, dünyanın en güzel oyuncağı bu şuan” dedi. Kız çocuklarının hayallerini süsleyen o oyuncak merak konusu oldu. İşte Aleyna Tilki’nin heyecandan uykularını kaçıran o oyuncak!

Aleyna Tilki yeni oyuncağını paylaştı: “Dünyanın en güzel oyuncağı, iki gece uyuyamadım”
0

Her yaptığı gündem olan genç yaşta şöhreti yakalayan Aleyna Tilki, ses tellerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle konserlerine ara vermek zorunda kaldı. Uzun süredir gözlerden uzak olan şarkıcının ameliyat olacağı ve ses teli felç olduğu iddia edildi. Ancak bu iddialar doktoru tarafından yalanlandı.

Oyuncaklarla vakit geçiriyor

Bir an önce sahnelere dönmek için sabırsızlanan Aleyna Tilki tedavisi sürerken kendini oyuncaklara verdi! Aleyna Tilki yeni sipariş ettiği ve 2 gün kargonun gelmesini heyecanla beklediği oyuncağını sosyal medya hesabı Instargam’dan paylaştı. Aleyna Tilki’nin oyuncağına hayranlarından beğeni yağdı.

Aleyna Tilki şu mesajı paylaştı: “Sesim iyileşirken bol bol oyun oynuyorum. Dünyanın en güzel oyuncağı bu şuan. İnanılmaz bir şey heyecandan iki gece uyuyamadım”

O oyuncak Polly Pocket Arcade Game

Aleyna Tilki’nin heyecanla beklediği oyuncak Polly Pocket Arcade Game. Küçük çocukların çok beğendiği oyuncak yurt dışında 17.99 Euro’dan satılıyor.

Doktoru açıklama yaptı

Ses telleri felç olduğu iddia edilen Aleyna Tilki’nin doktorundan açıklama gelmişti. Güçlü bir şekilde sahnelere dönecek demişti.  Tilki’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan “Ses terapilerimize devam ediyoruz. Şarkı söylemek daha doğrusu profesyonel ses icrası iki boyutu olan bir iş ve birinci boyutu tabi ki sanatsal yetenekler ve müzik bilgisi. İkinci boyutu ise spor. Siz sahnede performans gerçekleştiriyorsanız bunun sportif kısmı da var. Örneği profesyonel bir futbolcunun hayatı boyunca karışılacağı sakatlıklar olabilir. Bu futbolcular uygun tedaviyle tekrar sahaya dönüyorlar. Bizde Aleyna Hanım ile tedavimizi gerçekleştirdikten sonra daha güçlü bir şekilde sahnelere döneceğiz” diyerek Tilki’nin sahnelere en kısa zamanda döneceğini söylemişti.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir