1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İslam Memiş’ten altın yatırımcılarına son dakika uyarısı “Bu yıl fırsat yılı, sakın bunu yapmayın!”

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten altın yatırımcılarına son dakika uyarası! İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Sakın bunu yapmayın! Peki altın düşecek mi yükselecek mi? Elinde altın olan ne yapmalı, altın şuan alınır mı? İşte İslam Memiş’in çok önemli ‘altın’ uyarıları…  

İslam Memiş’ten altın yatırımcılarına son dakika uyarısı “Bu yıl fırsat yılı, sakın bunu yapmayın!”
0

 

Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor. Altındaki yükselişin devam edip etmeyeceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gram altın fiyatları ons altındaki yükselişin etkisiyle tarihin en yüksek seviyelerine çıktı. Gram altın 1154,5 liradan alıcı buldu. ABD verilerinin pozitif gelmesi altında yükselişin süreceğini işareti olarak değerlendirildi. Uzmanlar altının yükselişinin süreceği görüşünde.

Peki elinde altın olan ne yapmalı? Altın yükselir mi düşer mi? Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten yatırımcılara son dakika altın uyarısı geldi. İslam Memiş FOX TV’de katıldığı canlı yayında yatırımcılardan gelen soruları yanıtladı. İslam Memiş altının yükselip yükselmeyeceği ve elinde altını olanların kar satışı yapıp yapmayacağı konusundaki soruya yanıt verdi, önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş altın yatırımcılarının şuan alacağı pozisyonun çok önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kar satışına karşı uyanık olun bu yıl fırsat yılı”

“Önemli bir husus da elinde emtia altın ve gümüş olan yatırımcılar varsa kar satışına karşı uyanık olması lazım, yani çıkış yapmaması lazım. Çünkü yıl içindeki bu yeni zirveler yeniden gündeme gelecektir.  Satış için erken, bu kar satışları da bugüne kadar almayı ihmal etmiş yatırımcılar için fırsat sunacaktır. Çünkü yıl içerisinde özellikle dünyada bütün aracı kurumların beklentileri 2.000 2.250 dolara kadar ons altının yükselişi. Gümüşün pozitif ayrışımı daha önemli olacaktır.”

Yarısı gümüşe çevrilebilir

İslam Memiş bir izleyicinin elindeki altının yarısını gümüşe çevirip çevirmeyeceği yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi: “Tamamen altın pozisyonunda olan yarısını gümüşe çevirebilir. Ancak bunu TL yaparak değil parite üzerinden yapmalı.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir