1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Yalı Çapkını CANLI İZLE! Yalı Çapkını 23. Bölüm full reklamsız İZLE! 03 Şubat Yalı Çapkını yeni bölüm izle! Yalı Çapkını yeni bölüm İZLE!

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Her hafta heyecan seviyesinin daha da yükseldiği diziye heyecanla bekleyenler Yalı Çapkını nereden izlenir, Yalı Çapkını canlı yayın linki? Sorusunu araştırıyor. Yalı Çapkını Canlı izlemek isteyenler araştırma yapıyor. Yalı Çapkını 22.bölüm izle! İşte, 10 Mart Yalı Çapkını 23. Bölüm izleyeceğiniz link! Yalı Çapkını FULL İZLE!

Yalı Çapkını yeni bölüm CANLI İZLE! Yalı Çapkını 23. Bölüm full tek parça izle! Yalı Çapıkını son bölümü izle…
0

Yalın Çapkını STAR TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Heyecanla beklenen Yalı Çapkını adlı yapımı canlı izlemek isteyen seyirciler, Yalı Çapkını canlı izle! Yalı Çapkını yeni bölüm canlı izle! araştırmaları yapmaya başladı. Kahramanmaraş’taki deprem felaketi Türkiye’yi yasa boğdu. Dizilere de facia sonrası ara verilmişti. Diziler bu hafta yeniden başladı. Yalı Çapkını yeni bölümünün internetten nasıl izleneceği merak konusu oldu. Yalı Çapkını 23. Bölüm İZLE!  3 Mart Yalı Çapkını yeni bölüm İZLE! Şeklinde arama yapıyor.

Yalı Çapkını konusu nedir ?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir.

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜMDE NELER VAR?

Yalı Çapkını, heyecan dolu sahneleriyle milyonlarca kişiyi ekran başına kilitliyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin merakla beklenen 22. bölüm fragmanı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Fragman sonunda yer alan Seyran ve Ferit’in yakınlaşma sahnesi izleyicileri heyecanlandırdı!

YALI ÇAPKINI CANLI İZLE!

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm izleme linki araştırılıyor. Yalı Çapkını yeni bölümünü canlı olarak izlemek için işte YALI ÇAPKINI CANLI LİNK

https://www.startv.com.tr/canli-yayin

YALI ÇAPKINI 20. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/bolumler/20-bolum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir