1. Anasayfa
  2. Magazin

Batuhan Karacakaya’dan ‘acil’ Survivor isteği!

Survivor All Star’da yarı finalde Nisa Bölükbaşı’na elenen ve o günden beri ne zaman yarışmanın adı geçse isminden bahsedilen Batuhan Karacakaya'ya takipçilerinden ilginç bir Survivor isteğinde bulundu. Bu isteğe takipçileri kayıtsız kalmadı. Binlerce yorum yağdı…

Batuhan Karacakaya’dan ‘acil’ Survivor isteği!
0

Survivor 2023 heyecanı bugün (15 Ocak 2023) başlıyor. Bir tv8 ve Acun Ilıcalı klasiği haline gelen Survivor yayınlandığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesine sahip oluyor. Yarışmacılar geçmiş dönemlerde bile olsa sürekli gündeme geliyor.

Survivor yarımasında yarı finalde Nisa Bölükbaşı’na elenen oyuncu Batuhan Karacakaya yarışmanın yayınlanacağı gün takipçilerinden bir istekte bulundu. Batuhan Karacakaya

Sosyal medya hesabı Twitter’dan “Arkadaslar survivordan en sevdiğiniz fotoğrafımı benimle paylaşır mısınız acil :):)” diye bir mesaj paylaştı.

Binlerce yorum geldi

Batuhan Karacakaya’nın hayranları bu paylaşım üzerine binlerce yorum ve beğeni yaptı. Takipçileri, mesaja cevap olarak Batuhan Karacakaya’nın en sevdikleri Survivor fotoğraflarını paylaştı.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Survivor yarışmacı Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen İstanbullu olan Survivor Batuhan, Survivor 2021’de özellikle de su parkurlarında fark yarattı. Çocuk yaşlarda Aşk-ı Memnu ile şöhreti yakalayan Batuhan Karacakaya’nın akıllarda kalan görüntüsü de o şekildeydi. Ancak Survivor yarışmasına dahil olmasıyla hem yakışıklı hem de fiziksel performansıyla ilgi odağı olan Batuhan Karacakaya’nın boyu 1.82, kilosu ise 75’tir. Sporcu kimliğiyle öne çıkan genç oyuncu, ilgi odağı olmaya devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir