1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Yargı 53. Bölümü canlı izle... Yargı yeni bölüm full izle... Ilgaz'ın babası Metin komiser ölüyor mu?

YARGI CANLI İZLE! Yargı son bölüm full izle! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde heyecan dorukta. Yeni bölüm bu akşam ekranlara geliyor. Dizinin takipçileri Yargı’nın internet üzerinden canlı olarak nasıl izleneceğini araştırıyor. Peki Yargı canlı nereden izlenir? Yargı son bölüm full izle... YARGI 53. BÖLÜM İZLE! İşte Kanal D ekranlarında beğeniyle izlenen Yargı dizisi canlı ve full izleme linki…

Yargı 53. Bölümü canlı izle… Yargı yeni bölüm full izle… Ilgaz’ın babası Metin komiser ölüyor mu?
0

Yargı dizisi yılbaşında yayına iki hafta ara vermişti. Yargı dizisi sevenleri en heyecanlı ve merak edilen bölümlerden biri olan 53. Bölümü merak ediyordu. Yargı 52. Bölüm bu akşam yayınlanacak. Peki Yargı canlı nasıl izlenir? Yargı canlı izle, Yargı 53. Bölüm full canlı izle… Yargı son bölüm tek parça full izle!

Yargı’nın 25 Aralık Pazar günü yayınlanan 49. Bölümünde Ceylin, Parla’yı kaçırma olayı yüzünden Ilgaz’la yaşadığı sert tartışma sonrasında geri dönülemez bir karar almıştı.

Kimin haklı kimin haksız olduğunun birbirine iyice karıştığı Serdar cinayeti yüzünden Ilgaz ile Ceylin’in arasındaki çatışma gittikçe büyümektedir. Herkesi havalimanında neredeyse suçüstü basan Ilgaz hayatının belki de en zor kararını vermek zorundaydı.

Yargı 50. Bölümü’nde Savcı Ilgaz ile Ceylin’in boşanma davaları damga vurmuştu. Ceylin eşyalarını almaya geldiğinde aniden bastıran yağmur ikilinin önce gerilmesine sonra yakınlaşmasına sebep olmuştu. Ceylin’e gelen bir mesaj her şeyin seyrini değiştirmişti… Savcı Ilgaz ölümle tehdit edenler araca bomba koymuştu. 52. bölümde bomba patlayacak. Ortalık cehenneme dönecek. Başsavcı Pars saldırıda yaralanıyor. Bu olaylar Ceylin ile Ilgaz’ın yeniden kavuşmasına bir vesile mi oluyor derken olaylar iyice karıştı.

Yargı 52. Bölümde meydana gelen patlamadan sonra Ilgaz savcının babası Metin Komiser ve kız kardeşi Defne ortadan kayboldu. Metin Komiser yaralı bulundu, Defne ise kayıp! Peki Metin komiser ölüyor mu? Defne bulunacak mı?

İşte Yargı 53. bölüm

YARGI CANLI FUULL İZLEME LİNKİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir