1. Anasayfa
  2. Magazin

Survivor'un ilk kavgasının sırrı yarışma öncesi atılan mesajdan çıktı!

Survivor 2023 ilk yayınlandığı 15 Ocak’tan itibaren yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Survivor yarışma heyecanı kadar yaşanan kavga ve tartışmalarla da gündemden düşmüyor. Programda ilk elenen yarışmacı Ümit Erdim oldu. Survivor’da izleyicinin aşina olduğu  ilk kavgası da yaşandı. Survivor’da ilk kavga Avcı, Aleyna ve yedek oyuncu Nefise Karatay arasında gerçekleşti. 4. bölümün fragmanında Aleyna Elibol'un 'Sen bizi aşağıladın, açıklama bile yapmadın' sözleriyle fitillenen kavganın sebebi belli oldu.

Survivor’un ilk kavgasının sırrı yarışma öncesi atılan mesajdan çıktı!
0

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2023 farklı bir konseptle 15 Ocak günü TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluştu! Seyircileri şaşırtarak epey hızlı bir başlangıca imza atan programda ilk elemeler gerçekleşti, yedek oyuncuların gelişiyle ilk büyük kavga yaşandı! Ünlüler takımına gelen ilk oyuncu milli atlet Nefise Karatay oldu ancak kendisi programa adım atar atmaz gönüllüler takımının yarışmacılarıyla tartışmaya girdi. 4. bölüm fragmanında erzak yarışması sırasında mavi ve kırmızı takımlar kendi içlerinde sorun yaşadıktan sonra Avcı’nın Nefise’ye “Kes sesini” demesi ekranlara yansımıştı. Bunun ardından Aleyna Elibol “Gelmeden önce bizi aşağıladın, açıklama bile yapmadın” diyerek tartışmaya dahil olmuştu. Duyduğu laflar üzerine epey sinirlenen Nefise’nin diğer kızların üzerine yürüdüğü fragmana yansımıştı.

Ardından izleyiciler Nefise’nin “Sen kimsin? Ben senin ayağına gelip açıklama mı yapacağım?” sözlerine tanık oldu. Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından Aleyna’nın sözleri dikkat çekti ve gözler, Nefise Karatay’ın programın kadrosuna dahil olmadan önce yaptığı açıklamaya çevrildi.

Survivor’daki ilk kavganın sebebi geçmişte atılan mesajda saklı

Kavganın sebebinin, Nefise Karatay’ın Instagram hesabında “Ben atletim, en iyi skoru ben yaptım ama beni ana kadroya almadılar.” diyerek programı ifşalaması olduğu ortaya çıktı. Yarışmaya katılmak için aday olan Karatay, 6 seçmeyi de geçmiş ve yedek yarışmacı kadrosuna alınmıştı. Yedek kadroya alınmasını kendisine yediremeyen sosyal medya hesabından paylaşmış, emeklerinin karşılığını alamadığını ve bir duruşu olduğu için yedek olmayı reddettiği mesajıyla tepki göstermişti.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir