1. Anasayfa
  2. Magazin

Engin Akyürek ve Demet Özdemir Riyad’daki ödül törenine damga vurdu! Fotoğraflardaki detay dikkat çekti...

Adım Farah dizisinde başrolleri paylaşan Engin Akyürek ve Demet Özdemir Riyad’daki Joy Awards Ödül Törenine damga vurdu. Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in ödül töreninden ilk fotoğrafları geldi! Fotoğraftaki detay dikkat çekti…

Engin Akyürek ve Demet Özdemir Riyad’daki ödül törenine damga vurdu! Fotoğraflardaki detay dikkat çekti…
0

Engin Akyürek ve Demet Özdemir Suudi Arabistan’ın Başkenti Riyad’daki ödül töreninde dikkatleri üzerlerinde topladı. FOX TV ekranlarında yayınlanacak Adım Farah dizisinden başrolleri paylaşacak olan Enin Akyürek ve Demet Özdemir’in Riyad’daki Joy Awards ödül töreninde beklenen ilk fotoğrafları geldi. Fotoğraflarda oldukça neşeli görünen ünlü oyuncular Özdemir ve Akyürek’in samimi pozları dikkat çekti. İkilinin uyumu Adım Farah dizisinde de çok başarılı performans sergileyecekleri yorumlarına neden oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Adım Farah dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla sezona damga vuracak yapımlar arasında gösteriliyor. Dizi ayrıca konusuyla da merak uyandırıyor.

Son olarak “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisiyle televizyon ekranlarında gördüğümüz Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde başrol olan Farah’ı canlandıracak. Engin Akyürek ise televizyon ekranlarında son olarak Sefirin Kızı ile yer almıştı. Akyürek, Adım Farah dizisinde Tahir Lekesiz karakterini canlandıracak. Adım Farah oyuncu kadrosuna Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli ve Olimpia Ahenk gibi oyuncular da dahil oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
2022 yılının son aşk bombası! Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün fotoğrafı olay oldu!

İşte Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in Joy Awards ödül töreninden sosyal medyaya yansıyan görüntüleri….

 

 

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir