1. Anasayfa
  2. Magazin

Survivor 2023'te Berdan Mardini'nin yerine bakın hangi eski yarışmacı geliyor! "İyileşir iyileşmez kadrodayım"

Survivor 2023'te ünlüler tarafında yarışan ve daha yarışma başlamadan gündemin ilk sıralarında yer alan Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in yarışmadan çekilme kararı büyük şaşkınlık yarattı. İki yarışmacının ayrılık kararı sonrası eski Survivor yarışmacısının sosyal medyadaki paylaşımları gündem oldu. Berdan Mardi’nin yerine gelecek isim ise Survivor takipçilerini heyecanlandırdı!  

Survivor 2023’te Berdan Mardini’nin yerine bakın hangi eski yarışmacı geliyor! “İyileşir iyileşmez kadrodayım”
0

Survivor yarışmacısı olarak adı geçtiği ilk günden Dominik’e gittiği güne kadar en çok konuşulan isimlerin başında Berdan Mardini geliyordu. Taytı mesajları ile her gün gündem olan Berdan Mardi’den hayranları ve Survivor izleyicileri çok şey bekliyordu! Adaya giderken ‘taytını unutma’ diyen takipçisine “Valizimde tayt sütyen ve jartiyer de koydum” yanıtını vermişti.

Berdan Mardi’ni pes etti!

Survivor’a katılması olay olan ve çok iddialı başlayan türkücü Berdan Mardini yarışmada çok erken pes etti. Ünlü türkücü Mardini’nin sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildiği Acun Ilıcalı tarafında duyuruldu.

Berdan Mardini’den sonra Ünlüler takımına veda eden bir diğer isim de Seçkin Piriler oldu. Bu ayrılıklar sonrası Acun Ilıcalı’nın Survivor formatını tekrar değiştireceği iddia edildi.

Berdan Mardini’nin adadan ayrılık kararı sonrası sosyal medya hareketlendi. Eeski Survivor yarışmacısı Turabi’den yarışmanın takipçilerini heyecanlandıran ilginç bir paylaşım geldi. Survivor’da iki kez şampiyon olan Turabi’nin paylaşımı sonrası izleyicilerin “Berdan Mardini’nin yerine tekrar Survivor’a mı geliyor” tartışmasına neden oldu.

35 yaşındaki Turabi şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapıyor. Bir süredir Instagram’da paylaşımlarına devam eden Turabi hastalandığını duyurdu. Yaptığı paylaşımda, “Doğrulanmış Yurt dışında sigortasız sakın hasta olmayın!” diye uyarıda bulunan Turabi hastaneye neredeyse 50 bin dolar verdiğini söyledi.

“İyileşir iyileşmez adadayım…”

Turabi’nin bu paylaşımında Survivor izleyicilerini heyecanlandıran bölüm ise “İyileşir iyileşmez hemen adaya yedeklerden dahil oluyorum.” yazması oldu. Turabi’nin bu sözleri sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından “Berdan Mardini’nin yerine Survivor’a gidiyor” yorumlarına neden oldu.

Survivor’da şimdi herkes iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi’nin yeniden adaya dönüp dönmeyeceğini konuşuyor.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir