1. Anasayfa
  2. Yaşam

Köpek tarafından tüfekle vurulan adam öldü!

Böylesi bir olay ilk kez görüldü. ABD’de bir kişi köpeğin basması sonucu ateş alan tüfekten çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti. Bakın polis cinayet zanlısı olarak kimi gözaltına aldı?

Köpek tarafından tüfekle vurulan adam öldü!
0

ABD’nin Kansas eyaletinde benzerine çok zor rastlanacak olay yaşandı. Sky News’te yer alan habere göre bir köpeğin tüfeğe basıp kamyonun arkasından ateş etmesi sonucu bir kişi öldü. Polis tarafından ismi açıklanmayan kurban, ön yolcu koltuğunda sırtından bir kurşunla vurulmuş olarak bulundu. Olay yerine çağırılan acil servis ekipleri kalp masajı yapmasına rağmen vurulan 30 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.

Yetkililer sürücü koltuğunda oturan kişinin ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıkladı.  Yetkililer, aracın arkasında bulunan malzemelerin av malzemesi olduğunu belirtti. Polis yerel basına yaptığı açıklamada “Kamyonetin sahibine ait bir köpek tüfeğe basıp silahın patlamasına neden oldu” dedi. Kamyonun ve köpeğin sahibi henüz belirlenemezken, soruşturma sürüyor. Polis sahibi bulunana kadar köpeği gözetim altına aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir