1. Anasayfa
  2. Magazin

Yalı Çapkını’nın deli dolu babası Kazım Ağa Diren Polatoğulları o gerçeği ilk kez açıkladı!

Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir kadar Seyran karakterinin acımasız babası Kazım Ağa da son dönemlerin en dikkat çeken karakteri. İşte Kazım Ağa’ya hayat veren Diren Polatoğulları’nın bilinmeyenleri… İlk kez konuştu…

Yalı Çapkını’nın deli dolu babası Kazım Ağa Diren Polatoğulları o gerçeği ilk kez açıkladı!
0

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği ‘Kazım Ağa’ rolüyle kimini kızdırdı kimi için fenomen oldu. Hakkında yazan neredeyse hiçbir bilgi ise doğru değil. Evli, 10 yaşında bir kızı var ve Tuncelili. Evde vakit geçirmeyi çok seviyor, sofra sohbetlerine ise bayılıyor. Diren Polatoğulları, hakkında bilinmeyen tüm detayları Sabah TV’de ‘Yasemİnce İtiraflar’ programımda açıkladı. Hayatının yanı sıra diziye dahil olma sürecini ve aldığı tepkileri ilk kez anlattı.

Kazım gibi bir çok insan var

Yalı Çapkını’nın Kazım Ağa’sı Diren Polatoğulları hayat verdiği karakterle ilgili konuştu “toplumumuzda böyle insan çok var, ben çok görüyorum” itirafında bulundu. “Sokakta yürüyemiyoruz. ‘Esme, bilesin’ diye sürekli bağırıyorlar çağırıyorlar” diyen Polatoğlulları, bu repliklerin ise nasıl ortaya çıktığından bahsetti.

“Düzgün senaryo benim için çok önemli” diyen Diren Polatoğulları şunları söyledi:

“Hayal ettirmesi gerekiyor bana. Karakteri ben çok sevdim; defoları olması, aile babası olması… Başta çok psikopat, manyak bir adam gibi duruyordu ve öyle gidecek zannediliyordu ama öyle değil. Baktığımız zaman toplumumuzda böyle insan çok var. Ben çok görüyorum. Sokakta çok güzel muhabbet ettiğiniz, sizi güldüren birisi evde bambaşka biri haline gelebiliyor. Öyle çok insan tanıyorum ben. O yüzden çok gerçek her şey. Sadece okuduğumda yaşla ilgili “benim yaşım az değil mi ya bunun için, ufak kalmıyor muyum?” diye bir endişe oldu bende. Bıyık filan bıraktık, öyle hallettik (gülüyor). Çünkü Afra’yla (Saraçoğlu) Beril’in (Pozam) kızım olması… Ufak mı kaldım filan dedim ama erken evlenmiş olmuş, problem yok.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir