1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Yalı Çapkını'nın Pelin’i (Pelo) Buçe Buse Kahraman bakın kim çıktı! Meğer o dizideymiş ama kimse tanımamış!

Yalı Çapkını dizisinde Pelin (Pelo) karakterini canlandıran oyuncu Buçe Buse Kahraman son rolündeki değişimiyle sosyal medyada gündem oldu. Yalı Çapkını dizisinin kiminin çok sevdiği kiminin de kızdığı Pelin’i aslında çok tanıdık bir sima. Ancak estetik olduğu iddia edilen Buçe Buse Kahraman’ın yeni dizide öylesine değişime uğramış ki efsane dizilerdeki hallerinden eser kalmamış! İşte Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in uzatmalı aşkı Pelo’nun eski halleri…

Yalı Çapkını’nın Pelin’i (Pelo) Buçe Buse Kahraman bakın kim çıktı! Meğer o dizideymiş ama kimse tanımamış!
0

Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını dizisinin Pelin’i (Pelo) Dizideki performansının yanı sıra geçirdiği estetik operasyonlarla da adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncunun Yalı Çapkını’ndan önce de farklı yapımlarda rol aldığı ortaya çıktı. Çarpışma, Yasak Elma gibi efsaneleşen dizilerde rol alan Buçe Buse Kahraman, adından daha da söz ettirecek gibi görünüyor.

Estetik nedeniyle eski dizilerdeki halleri tanınamadı

Buçe Buse Kahraman, doğal güzel sanılan oyunculardan biriydi. Fakat gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Güzel oyuncu da estetik güzellerinden. Burnunundan operasyon geçirdiği ve yüzünde birçok noktada botoks uygulaması yaptırdığı fark ediliyor.

Çarpışma ve Yasak Elma’da bakın hangi rollerdeydi…

Yalı Çapkını’nın Pelo’sunun bu diziden önce farklı yapımlarda da rol aldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu Çarpışma dizisinde de oynamış. Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, polis rolünde. 2019 yılında Yasak Elma dizisinde de rol aldığı ortaya çıkan Buçe Buse Kahraman, fenomen dizide Halit Argun’un kızı Lila olarak karşımıza çıkmış.

Pelo sosyal medyada gündem oldu

Yalı Çapkını dizisiyle adından epey söz ettiren başarılı genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, sosyal medyada gündem olmuş durumda. Hatta o kadar konuşuldu ki ”dizinin başrolü artın Pelin mi?” gibi konularla ilgili haberler çıkmaya başladı.

İzleyiciler sosyal medya hesaplarından oyuncu için birçok yorumda bulundu. Büyük değişimi ve başarısı taktir edilen genç oyuncunun ileride başrolü hak ettiği yorumları da sosyal medyada yer aldı.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir