1. Anasayfa
  2. Yaşam

Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu tek başına Ferrari kullandı! İzleyenlerin yüreği ağzına geldi…   

Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu tek başına lüks Ferrari kullandı. Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘Zayn’e fren ve gaz pedalını iki ayakla kullanmayı öğrettik” notuyla paylaştığı görüntüleri izleyenlerin yüreği ağzına eldi. Görüntüler sosyal medyada tartışa yarattı. İşte Zeyn'in Ferrari kullandığı görüntüler...

Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu tek başına Ferrari kullandı! İzleyenlerin yüreği ağzına geldi…   
0

Motosiklet yarışı sporcusu ve AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu Zayn sosyal medyada yine gündem oldu. Daha önce de tek başına araç kullanma görüntüleri gündem olan Zayn, bu kez son model Ferrari’nin sürücü koltuğuna oturdu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu Zayn’ın Ferrari kullanırken görüntülerini paylaştı. Görüntülere ise “Zayn’e fren ve gaz pedalını iki ayakla kullanmayı öğrettik. Ne yaptığını çok iyi biliyor” notu düştü.

Kamera ile tek başına kullandı

Daha önce de araç kullanma görüntüleri olay olan 3 yaşındaki Zayn’ın görüntülerini izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlu Zayn’in motosiklet ve otomobil kullanma ile ilgili yeteneğini sosyal medyadan sergiliyor. Sofuoğlu Zayn’i ileride Türkiye’yi temsil eden bir Formula-1 yarışçısı olarak yetiştirmenin hayalini kuruyor.

Sosyal medya ikiye bölündü

Kullandığı araçlarla izleyenleri hayran bırakan 3 yaşındaki Zayn Sofuoğlu’nun araç kullanması sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar Zayn’i ilgiyle izleyip taktir hem kendisini hem babasını taktir ederken bazıları ise ‘Ne olursa olsun 3 yaşındaki bir çocuğun tek başına araç kullanması çok sakıncalı” yorumunu yaptı.

İşte Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn’in Ferrari kullandığı o görüntüler…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir