1. Anasayfa
  2. Bilgi

CANLI İZLE! Galatasaray – Ümraniyespor maçı canlı izle! GS Ümraniyespor bein sports canlı izle!

Galatasaray - Ümraniyespor maçı canlı izle! Galatasaray Ümraniyespor beIN Sports canlı izle! Galatasaray - Ümraniyespor Spor Toto Süper Lig Digitürk beIN Sports 1 izle. GS Ümraniye reklamsız canlı izle, Galatasaray maçı canlı yayın link! Galatasaray Ümraniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – Ümraniyespor maçı canlı izleme linki…

CANLI İZLE! Galatasaray – Ümraniyespor maçı canlı izle! GS Ümraniyespor bein sports canlı izle!
0

Süper Lig’in 22. haftasında lider Galatasaray sahasında Ümraniyespor’u ağırlayacak. Sarı Kırmızılı ekip alacağı 3 puanla zirvedeki yerini perçinlemek istiyor. Ümraniyespor ise bir an önce 3 puanı hanesine ekleyerek son sıradan kurtlmak için planlarını yapıyor.

Liderlik koltuğuna sıkı sıkıya kurulan Galatasaray son 13 resmi maçını kazandı. Galatasaray, 22. haftada Ümraniyespor’u ağırlıyor. Okan Buruk’un öğrencileri, 3 puanı kaparsa 1959’dan bu yana 14 resmi maç üst üste kazanan ilk takım olacak. Sarı Kırmızılılar, evinde kazanıp fire vermeden yoluna devam etmeyi hedefliyor. Son sıradaki Ümraniyespor ise zorlu deplasmanda sürpriz kovalayacak.

Galatasaray-Ümraniyespor 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Sackey, Epureanu, Atasayar, Kartal, Oğuz, Durel, Geraldo, Onur, Umut

Cimbom Liderlik koltuğuna kuruldu

Galatasaray’ın, 10’u Süper Lig, 3’ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 13 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor ve Giresunspor, Türkiye Kupası’nda da Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor’u mağlup etti.

Kart sınırındaki isimler

Takımın 3 yerli yıldızı Kerem, Barış ve Berkan, Ümraniye karşısına kart sınırında çıkıyor. Bu 3 futbolcu, bu akşam sarı kart görmeleri halinde, haftaya Nef Stadı’nda oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler. Okan Buruk, gereksiz kart görmemeleri konusunda öğrencilerine uyarı üstüne uyarıda bulundu.

CANLI İZLE! GS Ümraniye maçı canlı izleme linki! Galatasaray-Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Galatasaray-Ümraniyespor maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi internet üzerinden canlı izlemek isteyen izleyiciler beinconneckt’in resmi internet sitesinden izleyebilir…

https://www.beinconnect.com.tr/mac-detay/galatasaray-humraniye?autoplay=True

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir