1. Anasayfa
  2. Magazin

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun hiç böyle görmediniz! O ifade hiç değişmemiş…

Yalı Çapkını dizisi izleyicileri her bölümüyle ekran başına kilitliyor. Dizinin başrolünü Mert Ramazan Demir ile paylaşan Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu dizideki performansı ve güzelliği ile dillerden düşmüyor. Peki Afra Saraçoğlu nasıl bir çocuktu? İşte Afra Saraçoğlu’nun çocukluk fotoğrafları… Çocukluk hallerini görenler yorum yapmadan edemedi: O ifade hiç değişmemiş…

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun hiç böyle görmediniz! O ifade hiç değişmemiş…
0

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi son günlerde en çok konuşulan yapımların başında geliyor. Reytin rekorları kıran dizinin son bölümü yine gündem oldu. Afra Saraçoğlu’nun hayat verdiği Seyran Korhan yalıya gelen Ferit’in eksi sevgilisi Pelin’i saçından tutup kovdu. Bu sırada Seyran’ın Ferit’i sopayla kovalaması da son bölüme damga vurdu.

Evlilik haberi beklerken ayrılık haberi gelmişti

Seyran karakterine hayat veren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu oyunculuğu kadar özel hayatı ile de gündemde. Mert Yazıcıoğlu ile uzun bir birliktelik yaşayan Afra Saraçoğlu evlilik haberi beklenirken geçtiğimiz günlerde bu ilişkiyi bitirmişti.

Afra Saraçoğlu’nun çocukluk fotoğrafları gündem oldu

Sosyal medya hesabında 5 milyon takipçiye sahip olan ünlü oyuncu, çocukluk fotoğraflarını da sık sık hayranlarıyla paylaşıyor. Saraçoğlu, doğum gününden annesiyle çekilen fotoğrafını paylaşmıştı.

İşte Afra Saraçoğlu’nun çocukluk fotoğrafları

Afra Saraçoğlu’nun çocukluk fotoğraflarını görenler bakışları ve ifadesinin hiç değişmediği yorumunu yaptı.

 

 

Güzel oyuncunun çocukluğunda da şimdi olduğu gibi çok güzel bir çocuk olduğu bugünlerin o günlerden belli olduğu yorumları yapıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir