1. Anasayfa
  2. Yaşam

Şahan Gökbakar Türkiye’nin ruh halini özetledi: Yataklarımızda yatmaya utandık!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, Gaziantep, Hatay, Adana, Malatya, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kilis’te yıkım ve binlerce can kayıplarına neden olan 7.7 ve 7.8 büyüklüğündeki deprem Türkiye’yi yasa boğdu. Depremle ilgili Türkiye seferber oldu. Ünlü komedyen yaptığı paylaşımla adeta Türkiye’nin ruh haline tercüman oldu: “İnsan kendi yatığında yatmaya utanır mı?”

Şahan Gökbakar Türkiye’nin ruh halini özetledi: Yataklarımızda yatmaya utandık!
0

 

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta ilki saat 04:17 olan 7.7 ve ikincisi saat 13:24’de 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı. Can kayıpları her geçen saat artıyor. Binlerce vatandaşın hala enkaz altında olduğu tahmin ediliyor.

Başta AFAD ekipleri, Mehmetçik ve vatandaşlar enkaz altında kalanları kurtarmak için canla başla çalışıyor. Bölgedeki hava şartları ise yürekleri daha da yakıyor. Geceleri sıfırın altında -6 dereceye kadar düşen dondurucu soğuk herkesin aklına enkazın içinde kalan depremzedelerin durmunu getiriyor…

Türkiye iki gecedir adeta uyuyamıyor, kalbi deprem bölgesinde atıyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın paylaşımı ise tüm Türkiye’nin ruh haline tercüman oldu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı

“Ya insan kendi yatağında uyumaya utanır mı? Dün gece sıcak evlerimizde, yataklarımızda yatmaya, uyumaya utandık…”

Şahan Gökbakar’ın bu paylaşımına binlerce yorum geldi. Yorumların ortak dili ise “Aynı şeyi düşünüyoruz, gece yatağımızda uyumaktan utandık” oldu…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir