1. Anasayfa
  2. Bilgi

Kahramanmaraş’ta 5.2 büyüklüğünde artçı deprem  

Deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ta artçılar korkutuyor. AFAD Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş’ta 5.2 büyüklüğünde artçı deprem  
0

Türkiye merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Tam 10 ilde yıkım ve can kayıplarına neden olan çifte deprem son 100 yılın en büyük deprem felaketi olarak adlandırıldı. Hala enkaz altında kalanların yardım beklediği depremde AFAD ve tüm devlet birimleri ile vatandaşlar canla başla çalışıyor.

Deprem bölgesinde meydana gelen artçı depremler bazen bağımsız deprem büyüklüğüne ulaşıyor. Çalışmaların devam ettiği deprem bölgesinde artçı depremler korkutuyor…

AFAD Kahramanmaraş’ta büyük bir artçı deprem meydana geldiğini bilridri. AFAD’dan yapılan açıklamada Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 5.2 büyüklüğünde artçı bir deprem meydana geldiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada saat 18:48’de 5.2 büyüklüğündeki artçı depremin merkez üssünün Kahramanmaraş’ın Göksun içesi ve derinliğinin yerin 11.48 kilometre altında olduğu bildirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir