1. Anasayfa
  2. Yaşam

Taha Duymaz seferberliği! yeni haber var, ünlü isim enkazın önünde...

Kendi imkanları ile mütevazı mutfağında yaptığı yemek tarifleri ile gönüllerde taht kuran Taha Duymaz’ı enkaz altından kurtarma çalışmaları merak ediliyor. Taha Duymaz için hem sevenleri hem de sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler seferber oldu. İşte Taha Duymaz ile ilgili son gelişmeler..

Taha Duymaz seferberliği! Yeni haber var, ünlü isim enkazın önünde…
0

Kahramanmaraş’ta 6 şubatta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem Türkiye’yi derinden sarstı. Kahramanmaraş ve 10 ilde çok büyük yıkımlar, can kayıplarına neden olan depremin etkilendiği illerden birisi de Hatay’dı. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kardeşinin ailesiyle birlikte göçük altında kaldığını paylaşmıştı. Peş peşe mesajlar yayınlayan Semiha, ağlayarak kardeşleri için yardım istedi.

Taha Duymaz kimdir? Öldü mü yaşıyor mu, kurtuldu mu?

Taha Duymaz hayatı ve karakteriyle gönüllerde taht kuran bir isim. Kısa sürede fenomen olan Taha Duymaz yaptığı yemeklerle adından bahsettiriyordu. Hatay depreminde göçük altında yardım bekleyenler biri de Taha oldu. Sevenleri sorguluyor. Fenomen Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu, göçük altından çıktı mı? İşte

Taha Duymaz depremde öldü mü, kurtarıldı mı?

Taha Duymaz’ın yer aldığı binada kurtarma çalışmaları başladı. Henüz net bir açıklama gelmedi. Yardım çalışmaları sürüyor. Hatay’da enkaz altında kalan Taha Duymaz’a ulaşabilmek ondan bir haber alabilmek için ailesi ve sevenleri adeta seferber oldu. Bu isimlerden biri de fenomen Dilan Polat’tı. Hatay’a giden Dilan Polat Taha Duymaz’ın altında kaldığı enkazın başına koştu. Polat, takipçilerinden Taha için yardım istedi.

Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, medyana gelen depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ve ailesi için CZN Burak yardım çağrısında bulundu.

Dilan Polat evinin önünde…

Taha Duymaz’ın depreme yakalandığı evin önünde yayın yapan Dilan Polat, “Evi bulduk geldik, Taha’nın abisi 3 gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha’nın olduğu ev en alt kattaydı” şeklinde açıklama yaptı.  Bölgeden gelen haberleri anlık olarak paylaşan Polat, son olarak binadan bir cenaze çıkarıldığını, “Zeynep abla ile konuştum, ekip olarak çalışıyorlar. Orada şu an bir cenaze var ama kim olduğunu bilmiyorum. Ailesi bakacak, Taha’nın kardeşi orada” sözleriyle duyurdu.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003’te, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde doğdu. Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube’da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek yapma videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir